ΓΑΥΡΟΙ ΚΑΘΙΣΤΕ! ΕΧΕΙ ΜΑΘΗΜΑ... (PIC)

Το leoforos.gr προσφέρει δωρεάν εκπαίδευση στους μετεξεταστέους Πειραιώτες.

Γαύροι καθίστε! Έχει μάθημα... (pic)

******Είπε ο Γιωργάκης τη βλακεία του, ότι δηλαδή ο Ολυμπιακός είναι η πιο επιτυχημένη ομάδα της επταετίας, την αντέγραψαν όλοι οι γαύροι και έμειναν πάλι μετεξετασταίοι.

******Βρε Γιωργάκη μου, γιατί παίρνεις στο λαιμό σου και τα άλλα παιδάκια; Αφού δεν έχεις διαβάσει, γιατί τα αφήνεις να αντιγράφουν από σένα και τα... εκθέτεις;

******Λοιπόν. Κάντε ησυχία τώρα, καθίστε στα θρανία σας και διαβάστε με προσοχή τον πίνακα που του είχαμε φτιάξει.

11291949 10152751705842653 340355407 n

******Αυτός δείχνει ότι την τελευταία επταετία ο Ολυμπιακός έχει προκριθεί πέντε φορές σε Final 4 (συμπεριλαμβανομένου και του φετινού) έχοντας κατακτήσει 2 ευρωπαϊκά τρόπαια, ενώ στην Ελλάδα μετρά 1 πρωτάθλημα και 2 κύπελλα Ελλάδας.

******Την ίδια περίοδο ο Παναθηναϊκός έχει 3 συμμετοχές σε Final 4, έχει κατακτήσει 2 Ευρωπαϊκά, 5 πρωταθλήματα και 5 κύπελλα Ελλάδας.

******Η ομάδα του, λοιπόν, έχει τους ίδιους ευρωπαϊκούς τίτλους με το «τριφύλλι», αλλά 4 λιγότερα πρωταθλήματα και 3 λιγότερα κύπελλα. Υπερτερεί, δηλαδή μόνο σε συμμετοχές σε Final 4... Αυτά όμως δεν μετράνε. Ουδείς ασχολείται με δεύτερους, τρίτους και τέταρτους. Οι κούπες μετράνε και εκεί ο Ολυμπιακός έχει 5 και ο Παναθηναϊκός 12. 

******Καταλάβατε; Γι' αυτό Μόλις πάτε σπίτι γράψτε 100 φορές ο καθένας: «Είμαι χαζός. Δεν είμαι η καλύτερη ομάδα της εφταετίας».

******Για όλους εκείνους που ακολουθούν σαν ουρίτσες από τότε που ξεστόμισε ο Γιωργάκης αυτή τη χαζομαρούλα, ας το σταματήσουν έγκαιρα γιατί εκτίθενται.

Με πολύ αγάπη,
Το φροντιστήριο Leoforos.gr

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου