ΓΑΥΡΟΙ ΚΑΘΙΣΤΕ! ΕΧΕΙ ΜΑΘΗΜΑ... (PIC)

Το leoforos.gr προσφέρει δωρεάν εκπαίδευση στους μετεξεταστέους Πειραιώτες.

Γαύροι καθίστε! Έχει μάθημα... (pic)

******Είπε ο Γιωργάκης τη βλακεία του, ότι δηλαδή ο Ολυμπιακός είναι η πιο επιτυχημένη ομάδα της επταετίας, την αντέγραψαν όλοι οι γαύροι και έμειναν πάλι μετεξετασταίοι.

******Βρε Γιωργάκη μου, γιατί παίρνεις στο λαιμό σου και τα άλλα παιδάκια; Αφού δεν έχεις διαβάσει, γιατί τα αφήνεις να αντιγράφουν από σένα και τα... εκθέτεις;

******Λοιπόν. Κάντε ησυχία τώρα, καθίστε στα θρανία σας και διαβάστε με προσοχή τον πίνακα που του είχαμε φτιάξει.

11291949 10152751705842653 340355407 n

******Αυτός δείχνει ότι την τελευταία επταετία ο Ολυμπιακός έχει προκριθεί πέντε φορές σε Final 4 (συμπεριλαμβανομένου και του φετινού) έχοντας κατακτήσει 2 ευρωπαϊκά τρόπαια, ενώ στην Ελλάδα μετρά 1 πρωτάθλημα και 2 κύπελλα Ελλάδας.

******Την ίδια περίοδο ο Παναθηναϊκός έχει 3 συμμετοχές σε Final 4, έχει κατακτήσει 2 Ευρωπαϊκά, 5 πρωταθλήματα και 5 κύπελλα Ελλάδας.

******Η ομάδα του, λοιπόν, έχει τους ίδιους ευρωπαϊκούς τίτλους με το «τριφύλλι», αλλά 4 λιγότερα πρωταθλήματα και 3 λιγότερα κύπελλα. Υπερτερεί, δηλαδή μόνο σε συμμετοχές σε Final 4... Αυτά όμως δεν μετράνε. Ουδείς ασχολείται με δεύτερους, τρίτους και τέταρτους. Οι κούπες μετράνε και εκεί ο Ολυμπιακός έχει 5 και ο Παναθηναϊκός 12. 

******Καταλάβατε; Γι' αυτό Μόλις πάτε σπίτι γράψτε 100 φορές ο καθένας: «Είμαι χαζός. Δεν είμαι η καλύτερη ομάδα της εφταετίας».

******Για όλους εκείνους που ακολουθούν σαν ουρίτσες από τότε που ξεστόμισε ο Γιωργάκης αυτή τη χαζομαρούλα, ας το σταματήσουν έγκαιρα γιατί εκτίθενται.

Με πολύ αγάπη,
Το φροντιστήριο Leoforos.gr

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 25 Απριλίου