ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΟΝΕΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ (PICS)

Τώρα που νιώθουν ό,τι βρίσκονται από πάνω έχοντας πολιτικές «πλάτες» και... Χαλβάδες να τους αβαντάρουν «μαγειρεύοντας» αποφάσεις, ξεσαλώνουν... 

Έτσι θα πονέσει περισσότερο (pics)

Δεν τους παίρνουμε στα σοβαρά, αλλά να... Δεν μπορούμε να μην ασχοληθούμε και καθόλου μαζί τους. Έστω για να γελάσουμε. Μια επίσκεψη στο συγκεκριμένο ανώνυμο γαυροσάιτ του τύπου που δεν βγαίνει ούτε από τα σύνορα του Δήμου Πειραιά φοβούμενος το λιντσάρισμα, μπορεί να προσφέρει άφθονο γέλιο. Έχει φαγωθεί, λοιπόν, το συγκεκριμένο σάιτ τις τελευταίες ημέρες να ασχολείται με τον μπασκετικό Παναθηναϊκό. Πονεμένοι είναι, θα μου πείτε, οπότε λογικό είναι να ασχολούνται.

Απλά, τις τελευταίες ημέρες και συγκεκριμένα μετά τη μεγαλειώδη νίκη τους (στα χαρτιά) έχουν ξεσαλώσει. Με συνεχείς ειρωνείες προς τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και προς τον κόσμο του Παναθηναϊκού, ενώ εσχάτως ανακάλυψαν πως υπάρχει θέμα Παππά. Για τον τελευταίο γράφουν πως δεν έχει ίωση, αλλά είναι τσακωμένος με τον Ιβάνοβιτς. Γελοιότητες, ανηθικότητες και ψέματα... Αυτά είναι, εξάλλου, τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τους ίδιους τους «ανώνυμους» αλλά και συνολικότερα την ομάδα του Λιμανιού.

Ειρωνεύονται, που λέτε τον κόσμο του Παναθηναϊκού γράφοντας για ναύλωση ταξί για το ΑΣΕΑΔ σήμερα και άλλα τέτοια... έξυπνα με τα οποία δεν γελάνε ούτε μωρά. Η απάντηση βρίσκεται στους μέσους όρους εισιτηρίων των τελευταίων ετών σε πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα. Θα τη δίναμε με αναλυτικά στοιχεία, αλλά δεν τους παίρνουμε στα σοβαρά. 

Ειρωνεύονται και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Τον άνθρωπο που στα δύο χρόνια παρουσίας του στην κεφαλή της ΚΑΕ τους έχει στη... φάπα κατακτώντας δύο νταμπλ.

Δεν πειράζει... Τώρα που νιώθουν ό,τι βρίσκονται από πάνω έχοντας πολιτικές «πλάτες» και... Χαλβάδες να τους αβαντάρουν «μαγειρεύοντας» αποφάσεις, ξεσαλώνουν. Θα είναι πιο σκληρό για εκείνους το φινάλε της σεζόν. Η πτώση τους θα είναι σκληρή και θα τους πονέσει περισσότερο.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
PHOTO GALLERY
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου