ΨΕΥΤΕΣ!!! (PICS)

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ανακάλεσε τα λεγόμενά του σε βάρος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και απαλλάχθηκε από την αθλητικό δικαστή!

ΨΕΥΤΕΣ!!! (pics)

«Δεν ανακάλεσε, είπε την άποψή του» φώναζαν κι έγραφαν τα «ερυθρόλευκα» και δήθεν αντικειμενικά ΜΜΕ χωρίς να φαίνεται ΠΟΥΘΕΝΑ ότι το λέει ο επίσημος Ολυμπιακός. Ξέρετε, είναι τα γνωστά non paper.

Η διάψευση ήρθε από την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή την οποία αποκαλύπτει σήμερα η «ΠΡΑΣΙΝΗ»!

Τι λέει λοιπόν η απόφαση; «Στις 23-12-2014 προσήλθε ενώπιον του παρόντος Μ.Δ.Ο. ο Γεώργιος Αγγελόπουλος και παρέδωσε στο Μ.Δ.Ο. την με αριθμό πρωτ. 187/23-12-2014 ενυπόγραφη δήλωση ανάκλησης των προαναφερομένων υπό στοιχεία «1» και «2» δηλώσεών του, ανακαλώντας παράλληλα τις εν λόγω δηλώσεις και προφορικώς. Κατ' ακολουθία των ανωτέρω δεν συντρέχει περίπτωση μη συμμόρφωσης του Γεωργίου Αγγελόπουλου και της Ολυμπιακός ΣΦΠ ΚΑΕ με την υπ' αριθμ. 58/18-11-2014 απόφαση του παρόντος Μ.Δ.Ο. και πρέπει να απαλλαγούν από την πράξη του Άρθρου 67 παρ. 1,2,3Α και Γ του Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Α1 Εθνικής Κατηγορίας».

Δηλαδή για να μην παιδεύεστε ανακάλεσε κι απαλλάχθηκε.

Όσο για τις «1» και «2» δηλώσεις; Ιδού:

(1): «Επίσης καλό είναι ό,τι θέλει, να μην πηγαίνει στις φυσούνες με μπράβους. Να έρθει εδώ στο φως της ημέρας να μιλήσουμε σαν άντρες. Μην κυνηγάει ανθρώπους, στελέχη του Ολυμπιακού, με μπράβους».

(2): «Ούτε πρωτάθλημα με αλητεία θέλουμε. Δηλαδή θέλουν οι παίκτες, οι πρωταγωνιστές και οι προπονητές πρωτάθλημα με αλητεία; Πιστεύετε ότι τα παιδιά εδώ πίσω θέλουν να πηγαίνουν τρεις μπράβοι να κυνηγάνε τον Σχινά μαζί με τον Γιαννακόπουλο; Τι θα γίνει αν βγάλω εγώ την «Κόκκινη» και κάθε μέρα βρίζω;».

Από τον Γιώργο Αγγελόπουλο ζητήθηκε να ανακαλέσει τις παραπάνω δηλώσεις που είχε κάνει στη Media Day του Ολυμπιακού την 1η Οκτωβρίου 2014. ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕ. Άρα ούτε τις πίστεψε ποτέ, ούτε φυσικά ισχύουν ακόμα και για τον ίδιο πλέον.

Αυτές τις δηλώσεις ανακάλεσε. 

Δείτε τις φωτογραφίες της απόφασης πατώντας το photos επάνω στην κεντρική εικόνα...

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
PHOTO GALLERY
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου