«ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ» (PICS)

Ο Νίκος Κοκκινάκης μιλάει στο Leoforos.gr για το μετάλλιο που κατέκτησε στην σκοποβολή

«Την αγάπη μας για τον Παναθηναϊκό» (pics)

Ο Νίκος Κοκκινάκης πήρε το χρυσό μετάλλιο στο Πιστόλι Ανρών με 569/600, επίδοση που είναι κι ατομικό ρεκόρ για τον αθλητή του Παναθηναϊκού. Ο αθλητής του «τριφυλλιού» αποκάλυψε τα μυστικά του στο Leoforos.gr για αυτή του την επιτυχία.

«Ο σημερινός αγώνας ήταν ένα γερό τεστ για τους Πανελλήνιους Αγώνες που θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες εβδομάδες. Γενικά είμαστε σε καλή κατάσταση ως Ομάδα, έχουμε δουλέψει αρκετά και έχουμε πίστη ότι θα καταφέρουμε περισσότερα από πέρσι.

Όσον αφορά τον αγώνα, για άλλη μια φορά ήμασταν η πολυπληθέστερη ομάδα και αυτό λέει πολλά! Κατεβάσαμε 23 αθλητές ενώ έλειπαν τουλάχιστον 4-5 κλασικοί και ενεργοί αθλητές και δείχνουμε ότι με την αγάπη μας για τον Παναθηναϊκό και το άθλημα της σκοποβολής, μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. Σήμερα είχαμε αρκετούς σχετικά νέους αθλητές οι οποίοι τα πήγαν περίφημα και με το ζήλο που δείχνουν, είμαι σίγουρος ότι θα μας κάνουν περήφανους.

Στο Αεροβόλο Πιστόλι Ανδρών, έλειπε από εμάς ο Γιάννης Καμπούρης, ο Δημήτρης Κατσίρης που είναι και έφορος του τμήματος και παρόλα αυτά, αν υπήρχε ομαδική βαθμολόγηση, θα ήμασταν πρώτοι. Επίσης αυτό λέει πολλά. Χάρηκα πολύ για τη σημερινή μου επίδοση, αλλά μακάρι να μην ξαναπατήσω σε βάθρο, αρκεί να παίρνουμε πρωταθλήματα σε όλα τα αγωνίσματα! Μεγαλύτερη χαρά θα έχω.

Ετοιμαζόμαστε για τους Πανελληνίους και ελπίζω ότι φέτος θα είμαστε πολύ καλύτεροι από ο,τι πέρσι» ανέφερε ο Κοκκινάκης.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
PHOTO GALLERY
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 16 Νοεμβρίου