ΑΦΡΟΥΔΑΚΗΣ: «ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ»

Ο αρχηγός της ομάδας πόλο του Παναθηναϊκού Αφρουδάκης Γιώργος σε δηλώσεις που έκανε στο  panathinaikos1908.gr  ενόψει της αυριανής αναμέτρησης, μίλησε για ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι για την συνέχεια του Πρωταθλήματος.

Αφρουδάκης: «Νίκη για βαθμούς και ψυχολογία»

Αναλυτικά:

«Είναι ένα παιχνίδι πάρα πολύ κρίσιμο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί μέχρι στιγμής η βαθμολογική κατάταξη, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει για εμάς κάτι άλλο πέρα από τη νίκη, ώστε να μπορέσουμε να διατηρηθούμε στην πρώτη «4άδα» και να υλοποιήσουμε τους στόχους μας.

Προερχόμαστε από μια απρόσμενη ήττα κόντρα στον Υδραϊκό, μια ομάδα, από την οποία θεωρητικά είμαστε καλύτεροι. Στην παρούσα φάση ο στόχος μας είναι η 3η θέση. Αύριο παίζουμε στην έδρα μας και οφείλουμε να επιβάλλουμε εξ αρχής το ρυθμό μας, ενώ είμαστε και πιο γρήγορη ομάδα από τον ΠΑΟΚ.

Πιστεύω ότι θα έχουμε και τη συμπαράσταση του κόσμου μας καθώς πρόκειται για μία ενδιαφέρουσα αναμέτρηση και λόγω του ονόματος του αντιπάλου. Πρέπει να πετύχουμε τη νίκη, ώστε να μας βοηθήσει τόσο βαθμολογικά, όσο και στον τομέα της ψυχολογίας ενόψει της δύσκολης συνέχειας στο πρωτάθλημα».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 26 Μαρτίου