ΜΙΧΑΛΑΡΙΑΣ: «ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ»

Εμφανώς ικανοποιημένος ήταν ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη μετά την ανακοίνωση της χορηγίας

Μιχαλαριάς: «Καλό για τον Παναθηναϊκό»

Σε δηλώσεις που έκανε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ-FM, ο Ηλίας Μιχαλαριάς ξεκαθάρισε πως η χορηγία δείχνει ότι ο Παναθηναϊκός προχωρά ενωμένος και κόντρα σε όλους. Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι μια τεράστια ένεση για εμάς. Η αλήθεια είναι πως η συνεννόηση είχε γίνει πριν τα Χριστούγεννα και σ’ αυτό το πλαίσιο πήραμε την Μόλναρ για το γυναικείο βόλεϊ. Απλά τώρα τελειώσαμε τα διαδικαστικά. Η χορηγία είναι με όλο το γκρουπ του ΣΚΑΪ, λογικά θα υπάρξουν κάποια λογότυπα. Για παράδειγμα ο ΣΚΑΪ θα έχει δικαιώματα, θα μπει πιο ενεργά στη μετάδοση ορισμένων αγώνων, ειδικά στις ακαδημίες και σε συγκεκριμένα τμήματα του Ερασιτέχνη. Ο ΣΚΑΪ με όλες τις δράσεις που κάνει, δείχνει το κοινωνικό έργο του.

Με αυτή η χορηγία θα καταφέρουμε να ικανοποιήσουμε καλύτερα τα χρέη. Όταν είσαι πιο άνετος σε αυτό το επίπεδο, μπορείς να κάνεις και μεταγραφές τύπου Μόλναρ. Μην ξεχνάμε πως λόγω της Καμπάλα στο ποδόσφαιρο και του αποκλεισμού στην Ευρώπη, χάθηκαν έσοδα και μας έφερε πίσω. Με διάφορες κινήσεις, καταφέραμε να καλύψουμε κάποιες τρύπες και να είμαστε πιο συνεπείς. Όταν δεν έχουμε χρέη, τότε θα επενδυθούν τα χρήματα καθαρά στο αγωνιστικό κομμάτι. Θα πάμε να χτυπήσουμε τίτλους με μεγαλύτερη ποιότητα, ελπίζουμε αυτό να συμβεί από του χρόνου.

Κάτι που σημαίνει πως η μεθεπόμενη σεζόν, θα είναι χρόνος ανάπτυξης και επενδύσεων. Οι επιφανείς Παναθηναϊκοί ξαναγυρίζουν στο σύλλογο και στη μάνα του λόχου. Όλη αυτή η ιστορία με τις αποφάσεις του Υπουργού και τις αδικίες σε βάρος της ΠΑΕ, ο συντονισμός της ΚΑΕ, ενδυνάμωσαν και συσπείρωσαν τον παναθηναϊκό κόσμο. Κι όταν συμβαίνει αυτό, γίνεται πιο δυνατός και μόνο σε καλό μπορεί να οδηγήσει αυτό τον Παναθηναϊκό».

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου