ΜΕΓΑΛΗ ΧΟΡΗΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΜΕ ΣΚΑΪ

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός γνωστοποίησε την έναρξη της χορηγικής του συνεργασίας, με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Μεγάλη χορηγική συνεργασία Ερασιτέχνη με ΣΚΑΪ

O Παναθηναϊκός Α.Ο. ανακοίνωσε την έναρξη της χορηγικής του συνεργασίας με τον Όμίλο ΣΚΑΪ, κατόπιν πρωτοβουλίας του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και μεγαλομετόχου του ΣΚΑΪ, κ. Γιάννη Αλαφούζου.

Όπως τονίζεται το ποσό της χορηγίας είναι πολύ μεγάλο και θα φτάσει τις 300.000 ευρώ μέσα στο έτος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ανακοινώνει την έναρξη της χορηγικής του συνεργασίας με τον Όμιλο ΣΚΑΪ, κατόπιν πρωτοβουλίας του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και μεγαλομετόχου του ΣΚΑΪ, κ. Γιάννη Αλαφούζου.  Έπειτα από αυτή την κίνηση, ο Παναθηναϊκός Α.Ο. αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τον κ. Αλαφούζο, αφού το συνολικό ποσό της χορηγίας, που αναμένεται να φτάσει τις 300.000 ευρώ μέσα στο έτος, θα καλύψει μεγάλο μέρος των καθημερινών λειτουργικών αναγκών του Συλλόγου.

Η υλοποίηση της εν λόγω συμφωνίας με έναν εκ των κορυφαίων ελληνικών ομίλων Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, αποδεικνύει έμπρακτα τις προθέσεις του κ. Γιάννη Αλαφούζου αναφορικά για την ευημερία του Συλλόγου και εν προκειμένω με το κομμάτι των ερασιτεχνικών τμημάτων, που τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζουν πλήθος οικονομικών προβλημάτων.

Επιπλέον, η ενέργεια αυτή του κ. Αλαφούζου δείχνει με τον πλέον εμφατικό τρόπο ότι ο Παναθηναϊκός είναι ενιαίος και πορεύεται με συνοχή και αποφασιστικότητα απέναντι σε όσους επιθυμούν να τον βλάψουν χρησιμοποιώντας αθέμιτα μέσα. Είμαστε Όλοι μαζί, Μια γροθιά, Μια οικογένεια».

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου