ΗΤΑΝ ΘΕΜΑ... ΥΠΟΔΟΧΗΣ

Ο Γιώργος Ρούσης μίλησε για το που κρίθηκε ο ημιτελικός με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας οτι οι «πράσινες» αδίκησαν τους εαυτούς τους.

Ήταν θέμα... υποδοχής

Στην υποδοχή κρίθηκε ο ημιτελικός του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, όπως χαρακτηριστικά τόνισε και ο Γιώργος Ρούσης μετά το τέλος της αναμέτρησης στην Πύλο. Ο προπονητής του Παναθηναϊκός μιλώντας στην Δημόσια Τηλεόραση ωστόσο, παρουσιάστηκε ευχαριστημένος με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις των «πράσινων».

«Έπαιξε καλά ο Ολυμπιακός. Έκανε καλό παιχνίδι. Μας δυσκόλεψε στην υποδοχή, με αποτέλεσμα να μην κάνουμε το παιχνίδι που θέλαμε. Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος, αν και αδικήσαμε τους εαυτούς μας και δεν κάναμε κάτι καλύτερο», είπε αρχικά.

Όσο για το γεγονός οτι οι παίκτριές του έκαναν τα εύκολα δύσκολα και το αντίστροφο, είπε: «Παίρναμε φάσεις διαρκείας και χάναμε τις εύκολες, από το άγχος. Είναι φυσιολογικό αυτό. Είμαστε στεναχωρημένοι, αλλά δεν μπορώ να προσάψω τίποτα στις παίκτριες».

Εκ μέρους των παικτριών, μίλησε η Ευγενία Τσίμα, λέγοντας: «Ο Ολυμπιακός είναι μια καλή ομάδα, έχει την εμπειρία του Κυπέλλου. Ήταν μια μεγάλη ευκαιρία για εμάς. Δεν ήταν η μέρα μας όμως και δεν τα καταφέραμε, οποιαδήποτε άλλη μέρα δεν θα ήταν αυτό το αποτέλεσμα», ενώ για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα: «Αυτό που έγινε σήμερα μας στεναχωρεί πάρα πολύ, αλλά δεν σημαίνει ότι τέλειωσαν όλα. Συνεχίζουμε και θα παλέψουμε όλα τα παιχνίδια». 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 20 Ιουνίου