«ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ»

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός διαμαρτύρεται με ανακοίνωσή του για την διαιτησία του παιχνιδιού με την Χίο, που την στέρησε την πρόκριση στο F4.

«Αναλογιστείτε τις ευθύνες σας»

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη...

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. σεβόμενος την ιστορία του και τις αξίες που διέπουν τον Σύλλογο από την ημέρα της ίδρυσης του, συμμετέχει ουσιαστικά και ενεργά στην αναβάθμιση του αθλητισμού, που τόσο έχει ανάγκη η χώρα αυτές τις δύσκολες εποχές.

Το τμήμα της υδατοσφαίρισης παρά τις αντίξοες συνθήκες, επιδεικνύει σοβαρότητα, πειθαρχία και αγωνιστικότητα, καθώς και σεβασμό σε κάθε αντίπαλο, εντός και εκτός του αγωνιστικού χώρου τόσο για την παρουσία των αθλητών του, όσο και των φιλάθλων του, οι οποίοι με την μαζική τους προσέλευση και την άψογη συμπεριφορά τους δείχνουν το δρόμο.

Ο Παναθηναϊκός ποτέ δεν έψαξε άλλοθι στις ήττες, ποτέ δεν ζήτησε εύνοια και είναι ηθικό χρέος και δέσμευση ότι δεν θα το κάνει ποτέ.

Δεν θα επιτρέψει όμως να αδικείται και να βλέπει τις τύχες των τμημάτων της υδατοσφαίρισης να διαμορφώνονται από εξωγενείς παράγοντες.

Ως εκ τούτου διαμαρτύρεται για τη μη ουσιαστική συμμετοχή της διαιτησίας στην αναβάθμιση του αθλήματος και ζητάει από την διοργανώτρια αρχή να αναλογιστεί και τις δικές της ευθύνες.

Η διοίκηση του μεγαλύτερου Ελληνικού Συλλόγου δεσμεύεται στα εκατομμύρια των φιλάθλων της, στους αθλητές αλλά και τους φίλους του αθλήματος πως θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να διασφαλίσει τα συμφέροντα του Παναθηναϊκού καθώς και την τήρηση της ισονομίας και τα αθλητικά ιδεώδη, όπως κάνει εδώ και 106 χρόνια.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 25 Ιουνίου