ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ!

Μια από τις πιο άνετες νίκες της στο φετινό πρωτάθλημα, πήρε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ με 3-0 κόντρα στους Ίωνες.

Πιο εύκολα δεν έχει!

Άνετη επικράτηση για τις «πράσινες» στη Κυψέλη κόντρα στις Ίωνες, όπου πέρασαν ένα άνετο βράδυ Σαββάτου, νικώντας 3-0 σετ τους Ίωνες, σε ένα παιχνίδι που υπήρχε μόνο μία ομάδα...

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
Οι «πράσινες» ξεκίνησαν δυνατά το πρώτο σετ και δεν άφησαν τις φιλοξενούμενες να πιστέψουν πως μπορούν να πάρουν το προβάδισμα. Έτσι προηγήθηκαν γρήγορα με 6-1, όμως οι Ίωνες σιγά σιγά άρχισαν να «ροκανίζουν» την διαφορά και να μειώσουν στους 3 πόντους (12-9). Σε εκείνο το σημείο όμως οι παίκτριες του Γιώργου Ρούση, άρχισαν να ανεβάζουν ρυθμό και να αυξάνουν σταδιακά την διαφορά, η οποία στο τέλος του σετ, έφτασε στην μέγιστη τιμή της, τους 10 πόντους (25-15).

Στο δεύτερο σετ, οι φιλοξενούμενες στο ξεκίνημα έδειξαν διάθεση να το παλέψουν περισσότερο, όμως δεν τους βγήκε όσο θα ήθελαν. Μπορεί να προηγήθηκαν με 1-4, όμως οι «πράσινες» έκτοτε άρχισαν να ξεπερνούν την χαλάρωση που έδειξαν και πατώντας το… γκάζι, άρχισαν να ανεβάσουν ρυθμό και η διαφορά να μεγαλώνει. Από το 9-7 πήγαμε στο 14-9 και από εκεί στο 22-12, πριν οι παίκτριες του «τριφυλλιού» κάνουν το 2-0 στα σετ, με 25-13.

Στη συνέχεια, οι Ίωνες τα έδωσαν όλα για να μειώσουν την διαφορά, ωστόσο δεν τα κατάφεραν. Μπορεί οι «πράσινες» να είχαν σταθερά ένα προβάδισμα 2-3 πόντων, όμως δεν μπορούσαν να αποκτήσουν μία διαφορά ασφαλείας, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να πηγαίνουν προς το τέλος πόντο-πόντο. Στο 21-21 όμως οι παίκτριες του Γιώργου Ρούση έκαναν το 23-21, που ουσιαστικά τις έδωσε το σετ με 25-23.

Τα σετ: 25-13, 25-15, 25-23

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 18 Ιουνίου