«ΞΥΠΝΗΣΕ» ΚΙ Ο ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων προσπαθώντας να επωφεληθεί της κόντρας με την Πολιτεία για την Λεωφόρο, συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη.

«Ξύπνησε» κι ο Σπηλιωτόπουλος

Κοιτάτε να δείτε που ξαφνικά όλοι θυμήθηκαν τον Παναθηναϊκό και την μάχη που δίνει για το γήπεδο που του ανήκει. Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος για παράδειγμα, ο οποίος είναι υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, προσπαθεί να εκμεταλλευτεί προς όφελός του την κόντρα που έχει δημιουργηθεί με τον Γιώργο Καμίνη για την Λεωφόρο.

Στο πλαίσιο αυτό ζήτησε και είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, με τον Ηλίας Μιχαλαριά να τον ξεναγεί και στις εγκαταστάσεις του ιστορικού γηπέδου.

Αμέσως μετά, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε: «Η ιστορία του Παναθηναϊκού είναι ταυτισμένη με την ιστορία της Αθήνας. Δεν νοείται Αθήνα του πολιτισμού και του αθλητισμού χωρίς έναν ισχυρό Παναθηναϊκό με σύγχρονες υποδομές, γήπεδα και αθλητικές εγκαταστάσεις.

 Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός γνωρίζει πολύ καλά αυτά τα προβλήματα, άρα είναι υποχρέωση του Δήμου της Αθήνας, όχι μόνο να ακούσει την οικογένεια του Παναθηναϊκού, αλλά να συνεργάζεται δημιουργικά μαζί του. Δεν είναι δυνατόν ο Ερασιτέχνης να μην έχει τις κατάλληλες υποδομές και κυρίως να μην διατηρεί την ιστορική του ταυτότητα, ώστε πολλά παιδιά να ενταχθούν στη μεγάλη αυτή οικογένεια του αθλητισμού. Σε κάθε περίπτωση, ο καιρός της απραξίας και της αδιαφορίας εκ μέρους της δημοτικής αρχής, πρέπει επιτέλους να τερματιστεί και θα τερματιστεί».

Αλήθεια κύριε Σπηλιωτόπουλε, τόσο καιρό που ήσασταν και δεν ακούγαμε την φωνούλα σας για το θέμα του γηπέδου; Τώρα που έρχονται οι εκλογές θυμηθήκατε οτι η Λεωφόρος πρέπει να μείνει στην θέση της και να φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό...

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 18 Ιουνίου