ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ!

Το όνειρο του κάθε Παναθηναϊκού να ταξιδέψει με την ομάδα μπάσκετ του Συλλόγου πήρε παράταση μέχρι τις 31/1, μέρα που ολοκληρώνεται ο σούπερ διαγωνισμός του Ερασιτέχνη.

Παράταση στο όνειρο!

Δεν μιλάμε απλά για ένα δώρο, μιλάμε για μια εμπειρία ζωής, καθώς μόνο έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί το ταξίδι με την ανδρική ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού, την μεγαλύτερη ομάδα που γέννησε ο ελληνικός αθλητισμός, για το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη. Αυτό το δώρο-εμπειρία ζωής μπορεί να το κερδίσει ο κάθε φίλος του Παναθηναϊκού αρκεί να στείλει « SMS ΠΑΟ ή PAO (κενό) ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ στο 54529».

Το καλό για όσους θέλουν να ζήσουν αυτή την απίστευτη εμπειρία, είναι πως ο διαγωνισμός πήρε παράταση μέχρι τις 31/1, οπότε είναι πλέον μεγάλη ευκαιρία για όλους να διεκδικήσουν το μοναδικό ταξίδι, αλλά κυρίως να βοηθήσουν τον Σύλλογο που έχει ανάγκη και το σημαντικό είναι πως κάνει δουλειά και χρειάζεται την στήριξη όλων.

Ο Ερασιτέχνης εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση για την παράταση, τονίζοντας: «Ο Παναθηναϊκός Α.Ο παρατείνει το διαγωνισμό SMS, που «τρέχει» από τις 18/1 προκειμένου να δώσει τη δυνατότητα σε ακόμα περισσότερους φίλους του Τριφυλλιού να διεκδικήσουν το εκτός έδρας ταξίδι με τον Εξάστερο για τον αγώνα πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ (5/4)!

Συνεχίστε να στέλνετε SMS ΠΑΟ ή PAO (κενό) ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ στο 54529 για ένα μοναδικό ταξίδι με την αγαπημένη ομάδα! Αεροπορικά εισιτήρια, διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο των νταμπλούχων, δείπνο και φυσικά οι προσκλήσεις του αγώνα!

Περισσότερα SMS, περισσότερες συμμετοχές και πάντα μεγαλύτερη η βοήθεια των συμμετεχόντων προς τον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο.

Ο διαγωνισμός παρατείνεται μέχρι την Παρασκευή (31/1/2014) στις 16.00 με την κλήρωση να πραγματοποιείται στις 16.30!

Καλή επιτυχία»! 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 22 Αυγούστου