ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΡΕΙΣ

Τρεις αθλητές του Παναθηναϊκού διεκδικούν πρόκριση στη τελική φάση του πρωταθλήματος πάλης.

Διεκδικούν πρόκριση τρεις

Στην Θεσσαλονίκη συνεχίζεται η προσπάθεια της ομάδας πάλης του Παναθηναϊκού και ακόμα τρεις «πράσινοι» ρίχνονται στη μάχη για την πρόκριση στην τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος. Η β’ φάση των προκριματικών θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Ευρωπού την Κυριακή 26/1/2014 (13.00-20.00)

Αναλυτικά:

ΠΟΙΚΙΛΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (98κ): Ο αθλητής Αλέξανδρος Ποικιλίδης είναι ο γιος του Ολυμπιονίκη, Γιώργου Ποικιλίδη και δεν συμμετείχε στον πρώτο προκριματικό λόγο τραυματισμού στο γόνατο.

ΠΟΜΠΟΡΑΣ ΚΩΝ /ΝΟΣ (130κ): Ο αθλητής Πόμπορας συμμετείχε στον πρώτο προκριματικό αλλά δεν κατόρθωσε να προκριθεί παρά την πολύ καλή εμφάνιση.
ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (130κ): Δεν συμμετείχε στην πρώτη προκριματική φάση.

Δυστυχώς, ο κορυφαίος αθλητής Θεόδωρος Τουνουσίδης δεν θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους..

ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ: ΛΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Οι αθλητές ΠΕΝΤΟΡΕΤΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ, ΤΖΙΩΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ, ΔΗΜΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΛΕΩΝ ΝΙΚΟΣ και Ματιάς ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣπου έχουν ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση για το πανελλήνιο πρωτάθλημα προετοιμάζονται εντατικά στην Θεσσαλονίκη ,ώστε να βελτιώσουν την αγωνιστική τους κατάσταση και να βοηθήσουν προπονητικά και τους αθλητές που αγωνίζονται την Κυριακή.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 20 Απριλίου