ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΤΟ «ΤΡΟΠΑΙΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ»

Η διοίκηση του ΟΑΚΑ δεν μπήκε στον κόπο να απαντήσει στο αίτημα του Ερασιτέχνη για την διεξαγωγή του «Παναθηναϊκού Τροπαίου 2014» στην κολύμβηση.

Αναβλήθηκε το «Τρόπαιο Παναθηναϊκού»

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού...

«Το τμήμα κολύμβησης του Παναθηναϊκού Α.Ο. βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει σήμερα 21/1/2014 την αναβολή των αγώνων κολύμβησης με την επωνυμία «1ο Τρόπαιο Παναθηναϊκού 2014», τους οποίους είχε προκηρύξει και προετοιμάσει για τις 31/1 και 1-2/2/2014.

Ο λόγος που οδήγησε στην αναβολή των αγώνων είναι η μη εξασφάλιση από μέρους της διοίκησης του ΟΑΚΑ, της άδειας καταλληλότητας για τέλεση αγώνων στο κολυμβητήριο του Ολυμπιακού Κέντρου. Παρότι η διοίκηση του Παναθηναϊκού συνεργάστηκε επανειλημμένα με τη διοίκηση του κολυμβητηρίου, προκειμένου να εξασφαλιστεί έστω και προσωρινή άδεια για να μπορούν να διεξαχθούν αγώνες, αυτό δεν κατέστη δυνατό, ενώ και σε σχετικό ερώτημα του συλλόγου δεν υπήρξε επίσημη απάντηση από μέρους του ΟΑΚΑ.

Συνεπώς, ο Παναθηναϊκός προκειμένου να μη δώσει συνέχεια στην αμφιβολία του φίλαθλου κολυμβητικού κόσμου και για τον καλύτερο αγωνιστικό προγραμματισμό του αθλήματος, αναγκάζεται να προχωρήσει στην παραπάνω αναφερόμενη αναβολή».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 21 Απριλίου