ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΠΡΩΤΕΑ

Στις κατηγορίες του Πρωτέα Βούλας απαντάει με ανακοίνωσή του ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός.

Απάντηση σε Πρωτέα

Θέση για όσα υποστήριξε μέσω ανακοίνωσής του ο Πρωτέας Βούλας, πήρε την Τετάρτη ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός. Μεταξύ άλλων, αναφέρεται πως αντί να συνετίσουν τον κ. Δαγλά που προκάλεσε τον Παναθηναϊκός με την αντιεπαγγελματική του συμπεριφορά, καταφεύγουν σε φτηνό λαϊκισμό...

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Πρωτέα Βούλας:

«Διαβάζοντας τις ‘απίστευτες καταγγελίες’ του Πρωτέα Βούλας, αναρωτιόμαστε αν οι συγγραφείς της καταγγελίας ήταν παρόντες ή απλά μας κοροϊδεύουν… Και θλιβόμαστε, γιατί πιστεύαμε ότι ο Πρωτέας διοικείται από έμπειρους παράγοντες, οι οποίοι ωστόσο αντί να ‘τραβήξουν το αυτί’ του κ. Δάγλα, που προκάλεσε τον Παναθηναϊκό με απαράδεκτη και αντιεπαγγελματική συμπεριφορά, καταφεύγουν σε αυτό τον φτηνό λαϊκισμό.

Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε το συμπαθές σωματείο της Βούλας πως όπως όλες οι ομάδες που έρχονται στον Τάφο του Ινδού, έτσι και ο Πρωτέας θα λάβει την άριστη φιλοξενία του Παναθηναϊκού. Από την άλλη μεριά, θέλουμε και ο Πρωτέας να μας εγγυηθεί πως η συμπεριφορά του προπονητή του, κ. Δάγλα, στο παιχνίδι του δευτέρου γύρου θα κινηθεί σε αμιγώς αθλητικά πλαίσια, χωρίς προκλήσεις στον κόσμο του Παναθηναϊκού Α.Ο.» 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 21 Απριλίου