ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΝΕΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ

Σε αντίθεση με το βόλεϊ ανδρών, σε αυτό των γυναικών η αισιοδοξία για να μην πούμε βεβαιότητα για κάτι καλό υπάρχει και είναι απόλυτα δικαιολογημένη!
 

Ελπίδα για νέα Αυτοκρατορία

Για το βόλεϊ ανδρών και πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα το έχουμε γράψει αλλά και το γνωρίζετε όλοι. Εντελώς διαφορετική είναι πορεία στο γυναικείο τμήμα και κυρίως εντελώς διαφορετικό δείχνει το μέλλον. Τα. φίνα κορίτσια μετά την κρίση που πέρασαν έχουν μπει σε ένα σωστό δρόμο και είναι θέμα χρόνου να επιστρέψουν στην κορυφή και να μείνουν εκεί για πολλά χρόνια.

Πριν όμως γίνει αυτό, αξίζει να αναφέρουμε πως το 2013 ήταν ένα περίεργο έτος με σκαμπανεβάσματα. Η χρονιά ξεκίνησε άσχημα, με την ομάδα να βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις και να κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό. Μπροστά στο να πέσει κατηγορία το τμήμα που έχει δοξάσει όσα κανένα άλλο τον Ερασιτέχνη, οι άνθρωποι του τμήματος μαζί με τους διοικούντες έκαναν άμεσα τις αλλαγές. Αρχικά υπήρξε το διαζύγιο με τον Σπύρο Χουντουμάδη και η ανάληψη του πάγκου από τον Γιώργο Ρούση και εν συνεχεία η απόκτηση της Μαρία Χιμένα Πέρες.

Με τις δύο αυτές κινήσεις η ομάδα όχι απλά γλίτωσε τον υποβιβασμό, αλλά κατάφερε να τερματίσει στην 5η θέση που ναι μεν ήταν η χειρότερη, όμως σίγουρα και σε συνδυασμό με τις νίκες επί των ΑΕΚ και Ολυμπιακού, έδειχναν πως όχι μόνο δεν θα έρθει η καταστροφή, αλλά θα δημιουργηθεί κάτι καλό σε αυτό το τμήμα.

Αυτό το καλό το βλέπουμε από το καλοκαίρι και μέχρι τώρα. Αρχικά έμεινε ο κόουτς και στην ομάδα ήρθαν παίκτριες που είναι σε θέση να την φέρουν στην τετράδα και σύντομα να την επαναφέρουν στην κορυφή. Οι Τσίμα, Γκούζου, Κελεσίδου, μαζί φυσικά με την Μιλοβάνοβιτς είναι εξαιρετικές προσθήκες και τον καλύτερο είναι πως έμειναν οι Βασιλαντωνάκη, Καββαδία και Νούσια, που αποτελούν κεφάλαια για τα. φίνα κορίτσια.

Με όλες αυτές τις κινήσεις ο Παναθηναϊκός έχει εδραιωθεί στην τετράδα και δύσκολα θα βρεθεί κάποιος να τον κουνήσει από εκεί και όλοι μπορούν να κοιτάζουν με αισιοδοξία το 2014 και τα επόμενα χρόνια. Η προσπάθεια είναι δεδομένο πως θα συνεχιστεί και ακόμα πιο δεδομένο πως θα πετύχει, γιατί αυτό το τμήμα έχει μάθει να είναι στην κορυφή και εκεί θα βρεθεί φτιάχνοντας μία ακόμα Αυτοκρατορία.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 22 Μαρτίου