ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ

Ο Άστέρας μπορεί να μην θυμίζει την δυνατή ομάδα των προηγούμενων ετών, αλλά το Σάββατο (16:00) τα κορίτσια της Γ. Σαμαντούρα πρέπει να δείξουν την δέουσα προσοχή.

Με προσοχή στα Εξάρχεια

Το 2013 για την γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού έχει μπει με το δεξί, καθώς όπως τέλειωσε το 2012 έτσι ξεκίνησε και το νέο έτος… Με αυτούς τους ρυθμούς θέλουν τα κορίτσια του «τριφυλλιού» να συνεχιστεί η χρονιά και μετά τον Άρη και τον ΔΑΣΑΛ, σειρά παίρνει ο Αστέρας Εξαρχείων.

Μπορεί η Αθηναϊκή ομάδα να μην θυμίζει σε τίποτα το φόβητρο των προηγούμενων ετών, αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν επαναπαύει τις «πράσινες». Πόσω μάλλον όταν παίζει στην έδρα του και ψάχνει μία νίκη που θα την βοηθήσει να σκαρφαλώσει στην βαθμολογικό πίνακα και να πλησιάσει στην τετράδα, από την οποία υπολείπεται 3 βαθμούς…

Αν όμως οι παίκτριες της Γιασεμής Σαμαντούρα δείξουν την δέουσα προσοχή και έχουν την απαραίτητη συγκέντρωση, κάτι που έχουν κάνει σε όλα τα μέχρι στιγμής παιχνίδια, τότε η νίκη θα έρθει και μάλιστα με εύκολο τρόπο, διατηρώντας τα κορίτσια στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν και η προπονήτρια του «τριφυλλιού» θα έχει όλες τις παίκτριες στην διάθεση της για να κάνει ακόμη ένα βήμα προς τον τίτλο.
 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 21 Ιουλίου