ΥΜΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Η Αγγελική Καββαδία και Μαρί Χιμένα μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την παρουσία του κόσμου στο κλειστό της Κυψέλης, που τις έσπρωξε στη νίκη επί του Ολυμπιακού.

Ύμνοι για τον κόσμο

Χαμηλών τόνων στις δηλώσεις αλλά υψηλών… πτήσεων στο φιλέ, η Αγγελική Καββαδία που έχει εντυπωσιάσει φέτος με τις εμφανίσεις της, μίλησε στο panathinaikos1908.gr για τη χτεσινή μεγάλη νίκη επί του «αιωνίου» αντιπάλου: «Είμαι πολύ χαρούμενη που κερδίσαμε τον Ολυμπιακό. Πιστεύω ότι η ομάδα μας έχει προοδεύσει πάρα πολύ από την αρχή της χρονιάς». 

Η «πράσινη» μπλοκέρ, που είχε κόντρα στην ομάδα του Πειραιά 14π. και 7 μπλοκ, σημείωσε για τη συνέχεια: «Ελπίζω σε καινούριες νίκες στη συνέχεια» ενώ αναφερόμενη στους φιλάθλους του Τριφυλλιού που κατέκλυσαν την Κυψέλη, είπε: «Χαιρόμαστε πάρα πολύ να έχουμε αυτόν τον κόσμο στο πλευρό μας κάθε φορά που έχουμε αγώνα και να δημιουργεί αυτήν εκπληκτική ατμόσφαιρα».

Αλλά και η Μαρία Χιμένα Πέρεζ έμεινε άφωνη από όσο συνέβησαν στο ντέρμπι. Η αριστερόχειρας ακραία ανέφερε: «Είμαι ενθουσιασμένη που κερδίσαμε τον Ολυμπιακό. Ξέρω ότι αυτή η νίκη είναι πολύ σημαντική για τον κόσμο μας. Αλλά μεγάλη σημασία έχει και για εμάς, τόσο βαθμολογική όσο και ψυχολογική. Παίξαμε με ψυχή και πήραμε δύο πολύτιμους βαθμούς. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι νικηφόρα για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Η ενέργεια και η αγάπη που έλαβε από τους φίλους του Τριφυλλιού δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστη: «Τον κόσμο τον έχω μέσα στην καρδιά μου. Δεν πίστευα ότι θα μπορούσε να δημιουργηθεί τέτοια ατμόσφαιρα. Μου το έλεγαν αλλά δεν το πίστευα μέχρι να το δω. Η δύναμη που πήραμε από την εξέδρα ήταν πολύ μεγάλη. Τους θέλουμε συνέχεια δίπλα μας γιατί μαζί τους δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα για τη συνέχεια».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 18 Απριλίου