«ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΡΙΞΕΙ...»

Για την συμπαράσταση των οργανωμένων φιλάθλων στο γυναικείο τμήμα βόλεϊ, μίλησε η Ξανθή Μυλωνά, τονίζοντας το πόσο καθοριστική είναι η παρουσία τους.

«Μας έχουν στηρίξει...»

Αναλυτικά η Ξανθή Μυλωνά μίλησε στο sportdog...

Για τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό: «Οι πιθανότητες δεν ήταν με το μέρος μας, αλλά ένα ντέρμπι Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού είναι πάντα ένα σπουδαίο ματς, ανεξάρτητα την βαθμολογική διαφορά των δύο ομάδων. Εμείς παίζαμε στο γήπεδό μας, είχαμε τον κόσμο δίπλα μας και το θέλαμε πάρα πολύ. Έχουμε πει πως από εδώ και πέρα θέλουμε κάτι από κάθε ματς. Ο στόχος παραμένει ο ίδιος. Η παραμονή. Δεν αλλάζει με μία νίκη αυτό. Εμείς θέλουμε όμως την παραμονή πρώτα και μετά ό,τι καλύτερο. Ήταν μία νίκη που δεν περιμέναμε και η οποία μας ήρθε ευχάριστα». 

Για το πώς είδε το γεμάτο γήπεδο: «Η παρουσία του κόσμου ήταν καθοριστική και τον ευχαριστούμε πάρα πολύ για αυτό. Τους θέλουμε συνέχεια έτσι, να είναι δίπλα μας και να είναι γεμάτο το γήπεδο». 

Για τα όσα γίνονται στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό και την... διχόνοια που φαίνεται να υπάρχει στα τελευταία παιχνίδια μεταξύ οργανωμένων και μη φιλάθλων: «Διαβάζω και εγώ τι γίνεται και το παρακολουθώ. Το θέμα για μένα όμως είναι να γίνει ό,τι καλύτερο για τον Παναθηναϊκό. Όλα τα άλλα περισσεύουν. Εμάς πάντως μας έχουν βοηθήσει πάρα πολύ. Και αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά και γενικά τον Ερασιτέχνη. Όλα τα τμήματα όμως, είτε είναι ποδόσφαιρο είτε μπάσκετ ανδρών είτε μπάσκετ γυναικών, θέλουν και χρειάζονται τον κόσμο δίπλα τους. Δεν θα ξεχάσω όμως τα πέντε χρόνια που έχω ζήσει στην Λεωφόρο. Δεν έπεφτε καρφίτσα. Ήταν πάντα δίπλα μας και βοήθαγε πάρα πολύ. Βοηθάει ο κόσμος...»

Η ευχή της για την συνέχεια: «Εύχομαι να πετύχουμε τον φετινό στόχο που είναι η παραμονή και ελπίζω ο Παναθηναϊκός να βρεθεί και πάλι εκεί που το αξίζει. Στην κορυφή, εκεί που ήταν τόσα χρόνια. Ελπίζω να είναι ένα διάλειμμα το φετινό. Παναθηναϊκός είμαστε, όλα γίνονται... » 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 23 Ιουλίου