ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΝΕΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΟΜΗ ΠΟΥΣΚΑΣ

Με το βάρος να πέφτει στην ανάπτυξη των ακαδημιών, στην προτομή του Πούσκας και την αλλαγή των γραφείων πραγματοποιήθηκε το Δ.Σ του Ερασιτέχνη.

Ακαδημίες, νέα γραφεία και προτομή Πούσκας

Μέσα σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα το Δ.Σ του Ερασιτέχνη. Στην πολύωρη συζήτηση αναπτύχθηκαν πολλά και σημαντικά θέματα, με την... μάνα του λόχου να προσπαθεί να βρει τις λύσεις σε μια εποχή που τα προβλήματα είναι τεράστια και κανείς δεν δείχνει διατεθειμένος να βοηθήσει.

Όσον αφορά τα όσα συζητήθηκαν, αρχικά το πρώτο θέμα ήταν αυτό της ανάπτυξης των ακαδημιών. Ένα φλέγον ζήτημα που ειδικά αυτή την περίοδο κρίσης είναι και ο μοναδικός δρόμος για κάθε σωματείο, το να βγάζει δηλαδή αθλητές από τα σπλάχνα του. Για το θέμα αυτό, ενεκρίθη η ανάπτυξη των ακαδημιών σε βόλεϊ γυναικών και υγρό στίβο, με τα έξοδα να τα αναλαμβάνει ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Αχιλλέας Μακρόπουλος. Επίσης θα υπάρξουν μελέτες και για τα υπόλοιπα τμήματα, αρχής γενομένης με τις ακαδημίες του μπάσκετ γυναικών.

Στην συνέχεια υπήρξε ενημέρωση για το γηπεδικό, αλλά και την μεταφορά των γραφείων στο νέο κτίριο. Η μεταφορά θα γίνει την Πέμπτη και τα νέα γραφεία του Ερασιτέχνη θα στεγάζονται στον 3ο όροφο στην οδό Κονιάρη και Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Επίσης ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Γιώργος Κατσαρός επισήμανε πως θα αρχίσει τις προσπάθειες για εξεύρεση πόρων, πραγματοποιώντας εκδηλώσεις.

Τέλος ένα ακόμα σημαντικό θέμα που συζητήθηκε, είναι αυτό της προτομής του Φέρεντς Πούσκας έξω από το γήπεδο της Λεωφόρου. Τα αποκαλυπτήρια θα πραγματοποιηθούν τον Οκτώβριο του 2012 και χθες υπογράφτηκε το συμφωνητικό με την πρεσβεία της Ουγγαρίας. Για το θέμα αυτό θα υπάρξουν εκδηλώσεις, στις οποίες θα παραβρεθεί ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας, ενώ θα υπάρξουν και φιλικά με Ουγγρικές ομάδες. Άλλωστε ο άνθρωπος που οδήγησε τον Παναθηναϊκό στον τελικό του Γουέμπλεϊ, όσο ζούσε λατρευόταν σαν Θεός στην χώρα του, ενώ και τώρα τιμάται όπως πραγματικά του άξιζε και μια τέτοια εκδήλωση μόνο καλό θα κάνει στο όνομα του μεγαλύτερου συλλόγου της χώρας. Για να μην υπάρχουν μάλιστα και γκρίνιες για τα έξοδα, όλα θα είναι από την Ουγγαρία που από την πλευρά της θεωρεί ιδιαίτερα τιμητικές τις ενέργειες του Παναθηναϊκού για τον αείμνηστο Πούσκας.
 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου