ΜΑΛΑΚΑΤΕΣ ΚΑΤΑ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΥ

Χωρίς να εξηγήσει τους λόγους που τον ανάγκασαν σε αποχώρηση, ο Τάκης Μαλακατές με ανακοίνωσή του αναφέρθηκε στα προβλήματα του Ερασιτέχνη, αφήνοντας αιχμές κατά του προέδρου Αχιλλέα Μακρόπουλου.

Μαλακατές κατά Μακρόπουλου

Από την πρώτη στιγμή που ο πρώην πλέον Γενικός Αρχηγός Τάκης Μαλακατές είχε παραιτηθεί, υπήρξε η απορία για τον λόγο που τον ανάγκασε να το κάνει. Έναν λόγο που δεν αποκάλυψε ούτε σήμερα, όταν με ανακοίνωσή του άφησε αιχμές κατά του προέδρου του Ερασιτέχνη Αχιλλέα Μακρόπουλου λέγοντας μεταξύ άλλων πως είναι υποχρέωσή του να βρει τις απαιτούμενες χορηγίες για να πρωταγωνιστήσουν τα τμήματα.

Το πρώην μέλος του Δ.Σ της... μάνας του λόχου έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου λέγοντας πως το γυναικείο βόλεϊ οδηγείται σε μαρασμό. Βέβαια δεν ανέφερε τους τρόπους που μπορεί να έρθει η λύση, ενώ δεν στάθηκε και στο ότι αυτή την εποχή το πιο δύσκολο είναι να βει κάποιος χρήματα... Στα λόγια δηλαδή όλα είναι εύκολα, αλλά στις πράξεις υπάρχει το πρόβλημα. Αναλυτικά η ανακοίνωσή του έχει ως εξής: «Ο προγραμματισμός είχε ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις, οι στόχοι είχαν εντοπισθεί και οι συζητήσεις ήταν στο τελικό στάδιο. Απέμενε μόνο το πράσινο φώς προκειμένου να ολοκληρωθούν οι επαφές και η πιο επιτυχημένη ομάδα του Παναθηναϊκού Α.Ο., το τμήμα του γυναικείου βόλεϊ, (μετά και την γενναιόδωρη υποστήριξη του ου Θανάση Γιαννακόπουλου) να ξαναμπεί σε τροχιά τίτλων.

Δυστυχώς άστοχες και ανεπίτρεπτες ενέργειες που με ανάγκασαν σε παραίτηση, σε συνδυασμό με καθυστέρηση λήψης αποφάσεων και αδυναμία εξασφάλισης χορηγιών οδηγούν πλέον μαθηματικά την ομάδα σε μαρασμό και ίσως ακόμα και σε υποβιβασμό.

Ειλικρινά λυπάμαι για την εξέλιξη αυτή, και αυτά που διάβασα μετα το Δ.Σ. της 29/5 για ομάδες αμιγώς ερασιτεχνικές ελπίζω να μην είναι αληθινά.

Υ.Γ. Για να μην παρεξηγηθώ η πάγια θέση μου για δραστική μείωση του χρέους είναι σταθερή και αταλάντευτη και επικροτώ το Δ.Σ. για αυτή του την απόφαση.

Όπως είχα όμως προτείνει και στην Γ.Σ. όλα τα έσοδα από συμβάσεις τρίτων θα έπρεπε να πάνε στην κάλυψη των λειτουργικών δαπανών και στην αποπληρωμή χρεών, τα δε αγωνιστικά τμήματα θα λειτουργούν αποκλειστικά με χορηγίες.

Αυτό ακριβώς ζήτησα τόσο για το βόλεϊ γυναικών όσο και για όλα τα άλλα τμήματα, και είναι υποχρέωση του Προέδρου και του Δ.Σ. να εξασφαλίσουν τις απαιτούμενες χορηγίες εξ’ ιδίων η άλλων πηγών προκειμένου τα περισσότερα τμήματα να έχουν την δυνατότητα, όχι να κάνουν πρωταθλητισμό, αλλά τουλάχιστον να μην υποβιβασθούν.

Από τον Πρόεδρο και από την Γ.Σ. ζήτησα την εξυγίανση αλλά σε καμία περίπτωση την διάλυση του μεγαλύτερου και ιστορικότερου συλλόγου της χώρας. Τάκης Μαλακατές».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 17 Νοεμβρίου