ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΣΕ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ Α.Ο. ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ

Παιχνίδι Γ’ Εθνικής θα διεξαχθεί την Κυριακή (24/11) στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Ευχαριστίες Καλλιθέας σε Γιαννακόπουλο και Παναθηναϊκό Α.Ο. για τη Λεωφόρο

Ποδοσφαιρικός αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή (24/11) στο γήπεδο της Λεωφόρου. Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. έκανε δεκτό το αίτημα της Καλλιθέας για να χρησιμοποιήσει το «Απόστολος Νικολαΐδης» ως έδρα, μιας και το «Ελ Πάσο» είναι κλειστό για συντήρηση του χλοοτάπητα.

Έτσι, την Κυριακή (24/11, 15:00) θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Λεωφόρου το Καλλιθέα – Πανθηραϊκός για τη 10η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής. Η διοίκηση της Καλλιθέας με ανακοίνωσή της ευχαρίστησε τον Παναθηναϊκό Α.Ο. και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την παραχώρηση του γηπέδου.

Αναλυτικά:

«Ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας, ότι λόγω των εργασιών συντήρησης που πραγματοποιούνται στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας, την Κυριακή 24 Νοεμβρίου, η εντός έδρας αναμέτρηση με τον Πανθηραϊκό, θα διεξαχθεί στο Γήπεδο Απόστολος Νικολαΐδης, με ώρα έναρξης στις 15:00.

Η Διοίκηση της Καλλιθέας θέλει να ευχαριστήσει την διοίκηση του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο, για την άψογη συνεργασία και για την παραχώρηση του Γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης», για τη διεξαγωγή της αναμέτρησης με τον Πανθηραϊκό».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 08 Δεκεμβρίου