Ε.Σ.Α.Π: ΜΕ… ΠΡΑΣΙΝΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ!

Η Ε.Σ.Α.Π. ετοιμάζει ημερίδα με θέμα «Προοπτικές Αμειβόμενης Πετοσφαίρισης ανδρών» και ήταν μεταξύ των θεμάτων που συζήτησε το Διοικητικό Συμβούλιο την Παρασκευή 15/11 στην 141η συνεδρίασή του.

 

Ε.Σ.Α.Π: Με… πράσινο ενδιαφέρον!

Στο ξενοδοχείο «Άθλος» στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκε τη Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019 η 141η συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΣΑΠ και πάρθηκαν οι ακόλουθες αποφάσεις:

 1. Η ΕΣΑΠ αποφάσισε να εισηγηθεί την προσωρινή αναστολή της λειτουργίας της Επιτροπής Αδειοδότησης μέχρι να ολοκληρωθεί το νέο νομοθετικό πλαίσιο βάση του οποίου η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού θα σέβεται και θα υιοθετεί τα πορίσματα της.
 2. Έγινε ενημέρωση των μελών για τη νέα σύμβαση με την Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. για τη σεζόν 2019-20.
 3. Συζητήθηκαν νομικά θέματα.
 4. Έγινε ενημέρωση και προεργασία της θεματολογίας της ημερίδας με θέμα «Προοπτικές Αμοιβόμενης Πετοσφαίρισης ανδρών» που θα σηματοδοτήσει τη νέα εποχή της επαγγελματικής πετοσφαίρισης στην Ελλάδα.
 5. Αποφασίστηκε το πρόγραμμα των διπλών τελικών του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς και έγινε κλήρωση της σειράς των εδρών των διπλών τελικών. Μετά από κλήρωση προέκυψε πως ο πρώτος τελικός θα γίνει στην έδρα της ομάδας που θα προκριθεί από το ζευγάρι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός.
 6. Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τις σχέσεις ΠΑΣΑΠ - ΕΣΑΠ και αποφασίστηκε να προγραμματιστεί άμεσα συνάντηση με τους επροσώπους των βολεϊμπολιστών.
 7. Συζητήθηκαν τα προβλήματα που υπάρχουν με τις αθλητικές εγκαταστάσεις των εδρών των ομάδων που αγωνίζονται στη Volley League λήφθηκαν αποφάσεις για τη λύση τους.
 8. Αποφασίστηκε να αιτηθεί η ΕΣΑΠ άμεση συνάντηση με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για να συζητηθούν θέματα ασφάλειας των αγώνων.
 9. Συγκροτήθηκε η νέα Επιτροπή πρωταθλήματος αποτελούμενη από τον Γιώργο Παπαδόπουλο (Α.Ο.Π.Κηφισιάς), Κώστα Γκουμούσιο (Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός), Γιάννης Δανδάλης (Ο.Φ.Η.).
 10. Ο εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού Α.Ο. Δημήτρης Μιχαλόπουλος κατέλαβε τη θέση του Β΄ αντιπροέδρου της ΕΣΑΠ μετά την παραίτηση του Αλέξη Αλεξίου.
 11. Συζητήθηκαν οικονομικά θέματα αμοιβών και μετακινήσεων της διαιτησίας.
 12. Έγινε συνάντηση με διαιτητές και παρατηρητές με έδρα της βόρεια Ελλάδα που ορίζονται σε αγώνες της Volley League και συζητήθηκαν οι αλλαγές και τα νέα δεδομένα στην ελληνική επαγγελματική πετοσφαίριση.
Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου