ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΜΕΑ: ΜΕΤΡΟΥΝ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ ΟΙ «ΠΡΑΣΙΝΟΙ»

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο του Παναθηναϊκού ΑμεΑ, ενόψει των δύο αγώνων μπαράζ για την άνοδο της ομάδας στην Α1 κατηγορία του πρωταθλήματος της ΟΣΕΚΑ.

Παναθηναϊκός ΑμεΑ: Μετρούν αντίστροφα οι «πράσινοι»

Οι «πράσινοι» υποδέχονται τον ΠΑΣΚΑ εντός έδρας στις 27 Οκτωβρίου, με τον επαναληπτικό να έχει οριστεί εκτός έδρας στις 3 Νοεμβρίου. Ενώ στις 10 Νοεμβρίου είναι προγραμματισμένο το ματς του Κυπέλλου κόντρα στο Μαρούσι.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού», Κώστας Χρόνης μιλώντας στην «Πράσινη» εξήγησε: «Είναι θετικό ότι όλα τα ματς είναι εντός έδρας για εμάς στο Κύπελλο, όμως πρέπει να αποκλείσουμε δύο ομάδες από την Α1 και μια δυνατή της Α2 για να φτάσουμε στο Final 4. Θα προσπαθήσουμε να πάμε όσο πιο μακριά στο Κύπελλο. Ωστόσο τώρα προτεραιότητα είναι τα παιχνίδια μπαράζ με τον ΠΑΣΚΑ, που προηγούνται του Κυπέλλου»!.

Όπως ανακοίνωσε η ΟΣΕΚΑ, στην πρώτη φάση θα συμμετάσχουν τέσσερις ομάδες, οι οποίες θα διεκδικήσουν την πρόκριση τους στη Β΄ Φάση, που ήδη βρίσκονται 10 ομάδες. Οι αγώνες της Α΄ Φάσης θα γίνουν 9, 10 Νοεμβρίου, ενώ η Β΄ Φάση στις 16, 17 Νοεμβρίου και η Γ΄ Φάση στις 23,24 Νοεμβρίου. Το Final 4 για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα γίνει στη Θεσσαλονίκη,  με τον Μέγα Αλέξανδρο να παίρνει την πρόκριση στην τελική φάση σαν συνδιοργανωτής.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου