Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΓΕΜΙΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ (PHOTOS)

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. τίμησε την Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού φιλοξενώντας Δημοτικά σχολεία στη Λεωφόρο με σκοπό τη γνωριμία των μαθητών με τα αθλήματα, την ιστορία και τις ιστορικές εγκαταστάσεις της Λεωφόρου.

Η Λεωφόρος γέμισε παιδιά για την Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού (photos)

Στον Παναθηναϊκό δίνουν πάντα ιδιαίτερη βαρύτητα στα παιδιά και στα τμήματα υποδομής κι αυτό φάνηκε για ακόμα μια φορά με τις δράσεις των «πράσινων» για την πανελλήνια ημέρα σχολικού αθλητισμού, η οποία φέτος εναρμονίζεται με την πανευρωπαϊκή ημέρα σχολικού αθλητισμού. Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος στήριξε με τον δικό του τρόπο την ημέρα αυτή, ανοίγοντας τις πόρτες της Λεωφόρου σε εκατοντάδες παιδιά από σχολεία των περιοχών του Ζωγράφου και της Καισαριανής.

Πιο συγκεκριμένα τις ιστορικές εγκαταστάσεις του «τριφυλλιού» επισκέφτηκαν το 3ο δημοτικό σχολείο Καισαριανής καθώς και το 2ο δημοτικό σχολείο Ζωγράφου και ξεναγήθηκαν στο γήπεδο ποδοσφαίρου  «Απόστολος Νικολαΐδης» και στο κλειστό γυμναστήριο  «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους του γηπέδου και να δουν από κοντά την έδρα  του ΠΑΟ που έχει γράψει τις δικές της  «χρυσές» σελίδες στον χώρο του παγκόσμιου αθλητισμού. Παράλληλα οι μικροί μαθητές είχαν μια ιδιαίτερη γνωριμία με όλα τα αθλήματα που καλλιεργεί ο Σύλλογος , δοκίμασαν όλα τα σπορ και το διασκέδασαν με την ψυχή τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη δράση φιλοξενίας σχολείων  θα συνεχιστεί για όλη  την διάρκεια του έτους.  Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο:214-4022532.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
PHOTO GALLERY
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 15 Οκτωβρίου