ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο: ΣΗΜΕΡΑ Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ!

 Ο Παναθηναϊκός ΑΟ και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ όπως και πέρσι έτσι και φέτος θα κάνουν κοινό Αγιασμό στο «Απόστολος Νικολαΐδης» σήμερα στις 7μ.μ.

Παναθηναϊκός Α.Ο: Σήμερα ο Αγιασμός!

Ο Παναθηναϊκός είναι ενιαίος και αδιαίρετος και έτσι σαν μια γροθιά θα γίνει σήμερα στις 7μ.μ. ο Αγιασμός στο «Απόστολος Νικολαΐδης»!

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και όλα τα τμήματα της «Μάνας του Λόχου» μαζί με όλες τις ακαδημίες του μεγαλύτερου Αθλητικού Ομίλου της χώρας, θα βρεθούν παραταγμένα στο ιστορικό γήπεδο της Λεωφόρου, και παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος Αγιασμός λίγο πριν την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020!

Η σχετική ανακοίνωση του Παναθηναϊκού ΑΟ, αναφέρει:

Την Τετάρτη (25/9) ο Παναθηναϊκός Αγιασμός στο «Απόστολος Νικολαΐδης»

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος προσκαλεί όλους τους αθλητές, το διοικητικό προσωπικό και τους φιλάθλους του στον Αγιασμό εν όψει της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020, ο οποίος θα λάβει χώρα την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου στις 19:00, στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Όπως πέρσι, έτσι και φέτος, όλα τα τμήματα του Συλλόγου μας μαζί με τις Ακαδημίες τους θα δώσουν το «παρών» στον «ιερό» χώρο του γηπέδου της Λεωφόρου, παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Μαζί μας θα βρίσκεται και σύσσωμη η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, ο προπονητής, οι αθλητές, το τεχνικό επιτελείο, το διοικητικό προσωπικό και οι Ακαδημίες της.

Η είσοδος για το κοινό και τους γονείς θα γίνει από τις θύρες 2 και 5.

Η νέα αγωνιστική περίοδος ξεκινά με τον Παναθηναϊκό Α.Ο. ενωμένο σαν μια γροθιά!

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 15 Οκτωβρίου