ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ: ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ

Την Τετάρτη 25/9 θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» ο Παναθηναϊκός Αγιασμός για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Παναθηναϊκός ΑΟ: Την Τετάρτη ο Αγιασμός στη Λεωφόρο

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού ΑΟ, με ανακοίνωσή της, καλεί όλους τους αθλητές του Συλλόγου, αλλά και τους φίλους της ομάδας, για την επίσημη έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.

Φυσικά, το παρών θα δώσει και ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού ΑΟ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, αλλά και σύσσωμη η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Την Τετάρτη (25/9) ο Παναθηναϊκός Αγιασμός στο «Απόστολος Νικολαΐδης»

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος προσκαλεί όλους τους αθλητές, το διοικητικό προσωπικό και τους φιλάθλους του στον Αγιασμό εν όψει της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020, ο οποίος θα λάβει χώρα την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου στις 19:00, στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Όπως πέρσι, έτσι και φέτος, όλα τα τμήματα του Συλλόγου μας μαζί με τις Ακαδημίες τους θα δώσουν το «παρών» στον «ιερό» χώρο του γηπέδου της Λεωφόρου, παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Μαζί μας θα βρίσκεται και σύσσωμη η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, ο προπονητής, οι αθλητές, το τεχνικό επιτελείο, το διοικητικό προσωπικό και οι Ακαδημίες της.

Η είσοδος για το κοινό και τους γονείς θα γίνει από τις θύρες 2 και 5.

Η νέα αγωνιστική περίοδος ξεκινά με τον Παναθηναϊκό Α.Ο. ενωμένο σαν μια γροθιά!

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 20 Οκτωβρίου