ΔΡΑΚΟΥ: «ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΣΚΑΜΠΑΝΕΒΑΣΜΑΤΑ» (PHOTO)

 Η αθλήτρια του Παναθηναϊκού Νόρα Δράκου έκανε τον απολογισμό της για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που έγινε στη Νότια Κορέα.

Δράκου: «Μια χρόνια με πολλά σκαμπανεβάσματα» (photo)

Διαβάστε αναλυτικά το μήνυμα της Νόρα Δράκου

Η αυλαία έπεσε το 18ο παγκόσμιο είναι παρελθόν... το 5ο μου παγκόσμιο δεν στέφθηκε με επιτυχία καθώς πραγματοποίησα μια από τις χειρότερες εμφανίσεις μου. Μια χρόνια με πολλά σωματικά και ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα.

Τα χρόνια περνούν το σώμα κουράζεται αλλά το μυαλό πρέπει να παραμείνει όρθιο και να παρακινεί το σώμα να κάνει πράγματα που ούτε αυτό φαντάζεται. Και αυτό θα κάνω την χρόνια που έρχεται. Το κυνήγι του Ολυμπιακού ορίου τώρα ξεκινάει . Οφείλω για άλλη μια φορά να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ και μια συγνώμη στους χορηγούς μου (την ευρωπη ασφαλιστική και τον κύριο @nikolaosmakropoulos , την @herbalifenutrition.gr την @speedo και τον @sokratis_iliadis_physiomedica ) που με στηρίζουν σε όλη μου την προσπάθεια ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

Στην ομάδα μου τον @panathinaikos_1908

Στην @hellenic_olympic_committee που πιστεύει από την πρώτη στιγμή σε εμένα.

Και Στους ανθρώπους που δουλεύουν πίσω από εμένα για έμενα (τον προπονητή μου Ακή οικονόμου, το Αλέξανδρο Προβολισιανο και το @the_workout_lab_oaka , τον γιατρό μου Μανο φανδριδη, την αθλητίατρο μου Σοφία Δαρα, τον @georgedemetis και τον @mike_kontizas τον ψυχολόγο μου γιαννη ζαρωτη, τους φίλους μου που με ανέχονται και φυσικά την οικογένεια μου!

Πολλά συγχαρητήρια σε όλη την ελληνική ομάδα! Και ιδιαίτερα στον συναθλητή μου @kristian_gkolomeev που πίστεψε σε κάτι το πάλεψε και το κατάφερε!

Υ.Γ: σας ευχαριστώ όλους για τα υπέροχα μηνύματα!

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
PHOTO GALLERY
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου