ΔΡΑΚΟΥ: «ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΣΗ ΕΝΟΨΕΙ ΤΩΝ 100Μ. ΣΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑΩ ΤΟ ΟΡΙΟ»

Κούρσα προετοιμασίας ενόψει του προκριματικού των 100μ. ελευθέρου που είναι την Πέμπτη ήταν για τη Νόρα Δράκου το αγώνισμα των 50μ. υπτίου, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου στην Γκουανζού της Νότιας Κορέας.

Δράκου: «Προθέρμανση ενόψει των 100μ. στο ελεύθερο που κυνηγάω το όριο»

Η 27χρονη κολυμβήτρια του Παναθηναϊκού πήρε την 7ηθέση στη σειρά της και την 21ηστις 40 που αγωνίστηκαν τερματίζοντας σε 28.48 αλλά όπως τόνισε και η ίδια ήθελε απλά να πάρει το βάπτισμα του πυρός ενόψει του αγωνίσματος (100μ. ελ.)όπου και θα διεκδικήσει το όριο για τους Ολυμπιακούς του Τόκιο. «Σίγουρα δεν ήταν ότι καλύτερο μπορούσα να κάνω , φέτος δεν έχω κολυμπήσει ύπτιο γενικά καθόλου. Το πρόβλημα με το χέρι μου που με ταλαιπωρεί δεν με αφήνει να κάνω προπόνηση ύπτιο οπότε ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο το αποτέλεσμα αυτής της κούρσας , απλά περίμενα να κολυμπήσω πιο κοντά στο ρεκόρ μου (28.08). Δεν περίμενα να κάνω κάτι καλύτερο και να μπω στα ημιτελικά, δε βγήκε , έχω ετοιμαστεί για 50 και 100 ελεύθερο ελπίζω ότι θα βγει κάτι καλό εκεί.

Ουσιαστικά βάλαμε το συγκεκριμένο αγώνισμα σαν προθέρμανση για τα υπόλοιπα. Δεν είχα σκοπό να το κολυμπήσω αλλά επειδή αύριο είναι το 100άρι ελεύθερο και είναι ένα αγώνισμα που με ενδιαφέρει για τους Ολυμπιακούς είπαμε να μπω με αυτό το τρόπο στους αγώνες να πάρω την πρώτη κρυάδα οπότε αύριο να είμαι λίγο καλύτερα μήπως καταφέρω και βγάλω το όριο το πρωί. Υπάρχουν βέβαια προβλήματα αρκετά, γι αυτό και δεν κολυμπάω ύπτιο αφού εκεί με επιβαρύνει το χέρι περισσότερο οπότε με το ελεύθερο είμαι καλύτερα , έκανα προπόνηση για ελεύθερο ελπίζω ότι θα βγει αύριο. Είμαι πολύ πιο αισιόδοξη».   

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 12 Νοεμβρίου