ΑΚΟΥΡΑΣΤΗ Η ΜΟΥΛΗ (PHOTOS)

Η αρχηγός της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού, Ρούλα Μούλη, μπορεί να μην έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις αυτήν την περίοδο όμως δεν σταματάει ούτε στην καρδιά του καλοκαιριού να αθλείται για να διοχετεύει την ενέργειά της. 

Ακούραστη η Μούλη (photos)

Έτσι μίλησε στην «Πράσινη» για την εμπειρία της από το camp στο οποίο συμμετείχε την προηγούμενη εβδομάδα.


Η έμπειρη αθλήτρια του «τριφυλλιού», αρχικά εξήγησε: «Το camp το οποίο συμμετείχα λέγεται Smobac Basketball Program. Υπεύθυνος του προγράμματος είναι ο γνωστός σε όλους μας προπονητής Θάνος Σόφτσης και άμεσοι συνεργάτες εγώ και ο Αντώνης Λάππας.

Διοργανώθηκε για πρώτη φορά στην πόλη της Γουμένισσας και είχε 3 περιόδους. Έχουν ήδη γίνει οι δύο και θα πραγματοποιηθεί ακόμα μια περίοδος στις 17 με22 Αυγούστου. Φυσικά θέλουμε να γίνει θεσμός.Το σημαντικό είναι πως μπορούν να συμμετέχουν παιδιά οποιασδήποτε ηλικίας και φυσικά παιδιά και από το εξωτερικό, όχι μόνο από την Ελλάδα, μάλιστα τώρα είχαμε τέσσερα παιδιά που μένουν στην Σουηδία και ένα παιδί που μένει στην Ελβετία».

Η Ρούλα Μούλη πρόσθεσε: «Είναι ένα πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα camp, το οποίο πέρα από την εξειδικευμένη προπόνηση στα βασικά του basketball, την φυσική κατάσταση και την ενδυνάμωση των παιδιών, περιλαμβάνει πάρα πολλές δράσεις ώστε κάθε παιδί που θα συμμετέχει να έρθει σε επαφή με τη φύση, να γνωρίσει ήθη και έθιμα της περιοχής και να μάθει παράλληλα και βασικά πράγματα σε άλλα σπορ.

Τις ημέρες που ήμασταν εκεί, επισκεφτήκαμε το Αρχαιολογικό Μουσείο Πέλλας, τα Λουτρά Πόζαρ που βρίσκονται στην Αριδαία, το Οινοποιείο Αιδαρίνη, μάθαμε τα βασικά χτυπήματα στο Τένις, βασικές λάβες στην Πάλη, περπατήσαμε σε δασικά μονοπάτια στο όρος Πάϊκο και κάναμε Τοξοβολία, κάναμε μάθημα yoga και pilates, μάθημα παραδοσιακών χορών και επισκεφθήκαμε το παρασκευαστήριο μπουγάτσας «Σερραϊκόν» και μάθαμε πώς να ανοίγουμε φύλλο μπουγάτσας!

Όλα τα παιδιά έμειναν πάρα πολύ ευχαριστημένα και επέστρεψαν στο σπίτι τους με παραπάνω γνώσεις! Όποιος θέλει να συμμετέχει στο camp μπορεί να έρθει σε επικοινωνία μαζί μας ή να επισκεφτεί το site μας το οποίο είναι το www.llcglobe.com ή να μας βρει στο instagram στην σελίδα @Smobac ή στο Facebook στην σελίδα llcglobe. Θα χαρούμε πολύ να έρθετε σε επαφή μαζί μας και να προπονηθούμε μαζί»!

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
PHOTO GALLERY
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου