ΚΟΥΠΑ ΝΟ 1581! ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΟ ΠΟΛΟ ΟΙ ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

Οι λιλιπούτιοι πολίστες του Παναθηναϊκού κατέκτησαν το πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Κούπα Νο 1581! Πρωταθλητές στο πόλο οι Μίνι Παίδες του Παναθηναϊκού

Ακόμα μια κούπα πρόσθεσαν στο παλμαρέ του Παναθηναϊκού Α.Ο. οι Μίνι Παίδες στο πόλο. Οι «πράσινοι» επικράτησαν 8-4 του ΠΑΟΚ στον τελικό του πανελληνίου πρωταθλήματος μίνι παίδων στο πόλο στο κολυμβητήριο της Λάρισας. Αυτός είναι ο τίτλος Νο 1581 για τον Παναθηναϊκό Α.Ο.

Πρόκειται για μια σημαντική στιγμή καθώς ο Παναθηναϊκός κατακτά για πρώτη φορά την ίδια χρονιά δύο τίτλους πανελλήνιους στο πόλο (Παίδες και Μίνι Παίδες).

Η προηγούμενη φορά που είχε σηκώσει πάλι ο ΠΑΟ δύο κούπες στο πόλο ήταν το 1979 σε επίπεδο εφήβων και Παίδων όμως ο ένας τίτλος ήταν τοπικού χαρακτήρα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του ΠΑΟΚ με 8-4 (3-0, 3-3, 0-0, 2-1) και ήταν το επιστέγασμα μιας κοπιαστικής χρονιάς για το συγκρότημα του Γιάννη Πρίμπα.

Τα γκολ του ΠΑΟ πέτυχαν οι Ζερβουδάκης 3, Αποστολάκος Π., Αποστολάκος Γ., Μαγγίρας 2 και Εγνατιάδης.

Αναλυτικά οι «πράσινοι» πρωταθλητές: Κρατημένος, Κωνσταντάς (τερματοφύλακες), Αποστολάκος Πάνος του Ιωάννη (αρχηγός), Βερβερίδης, Ατματζίδης, Αραπογιάννης, Μαγγίρας, Εγνατιάδης, Αποστολάκος Γιώργος του Πέτρου, Κεφαλογιάννης, Ζερβουδάκης, Σπαντιδάκης, Τσάγκας, Δελής, Λώλας, Ταλιούρας, Πονηρός, Γιαννουλέας, Σκλήρας, Ονόπας Δημήτρης και Μουρκάκος.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 19 Οκτωβρίου