ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ: 14ΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Ο ΜΟΛΒΑΛΗΣ

Καλή η παρουσία του Νίκου Μόλβαλη στη Γκουανγκζού.

Καταδύσεις: 14ος στον κόσμο ο Μόλβαλης

Αρκετά καλή ήταν η παρουσία του καταδύτη του Παναθηναϊκού Νίκου Μόλβαλη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Γκουανγκζού καθώς κατέλαβε την 14η θέση (332.64 βαθμούς) μαζί με τον Θάνο Τσιρίκο στις συγχρονισμένες καταδύσεις από βατήρα 10μ.

Ο «πράσινος» πρωταθλητής και ο συναθλητής του έχασαν μόλις για 4 βαθμούς την πρόκριση τους στον τελικό παρά το γεγονός ότι αγωνίζονται για πρώτη φορά σε παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Μάλιστα μέχρι τον τρίτο γύρο ήταν σε τροχιά πρόκρισης ωστόσο η 4η προσπάθειά τους πήρε χαμηλή βαθμολογία που τους έβγαλε εκτός τελικού.

Σε δήλωση του ο Μόλβαλης υπογράμμισε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος για τον αγώνα που κάναμε με τον συναθλητή μου γιατί με την προπόνηση που κάνουμε στο ΟΑΚΑ και με αυτές τις εγκαταστάσεις, λογικό είναι να μην έχουμε και τις τέλειες αποδόσεις αλλά πιστεύω ότι στο test event του Τόκιο θα δώσουμε τα πάντα ώστε να κυνηγήσουμε ένα τελικό και την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς αγώνες και το ίδιο θα κάνει κι ο καθένας ξεχωριστά στο ατομικό.

Έχουμε κάνει περισσότερη προπόνηση στο ατομικό παρά στις συγχρονισμένες αλλά και στα δυο θα κυνηγήσουμε όλες τις πιθανότητες για πρόκριση. Η εμπειρία που κερδίζουμε είναι πολύ σημαντική γιατί συναγωνιζόμαστε πολύ σπουδαίους αθλητές. Για μας είναι το πρώτο παγκόσμιο πρωτάθλημα και το χαρήκαμε πάρα πολύ αυτό που κάναμε σήμερα».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου