ΔΡΑΚΟΥ: «ΣΤΟΧΟΣ ΤΟ ΟΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ»

Η Νόρα Δράκου μίλησε στην «ΠΡΑΣΙΝΗ» λίγο πριν αναχωρήσει για τη Νότια Κορέα

Δράκου: «Στόχος το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες»

Της Δήμητρας Πολυχρονοπούλου

Η Νόρα Δράκου, μίλησε στην «Πράσινη» λίγο πριν αναχωρήσει για το Γκουανκζού της Νότιας Κορέας, προκειμένου να συμμετάσχει στο 18ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου που θα διεξαχθεί 12-27 Ιουλίου!

Η κολυμβήτρια του Παναθηναϊκού, η οποία έχει πιάσει τα όρια και για τα τρία αγωνίσματα που θα αγωνιστεί, 50μ., 100μ. ελεύθερο και 50μ. ύπτιο, βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, και στοχεύει στο να βελτιώσει τις επιδόσεις της, προκειμένου να πάρει την πολυπόθητη πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, από φέτος, ώστε να έχει χρόνο να προετοιμαστεί κατάλληλα για το κορυφαίο αθλητικό γεγονός του κόσμου!
Η Νόρα Δράκου, μιλώντας στην «Π» ανέφερε αρχικά: «Βρίσκομαι σε μια πολύ φυσική κατάσταση. Η προετοιμασία μου έχει πάει πολύ καλά φέτος. Έχουμε καθορίσει το πρόγραμμα με τον προπονητή μου και το έχουμε τηρήσει πιστά. Έχω πιάσει το όριο για τα τρία αγωνίσματα που θα συμμετάσχω, και προπονητικά είμαι πολύ καλά. Θέλω να πιστεύω ότι θα είμαι στην καλύτερη δυνατή ημέρα για να καταφέρω να «πιάσω» το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Είμαι πολύ αισιόδοξη. Γι’ αυτό πηγαίνω και βάσεις της προετοιμασίας μου, δε θα έχω πρόβλημα να το… πιάσω».

Η 27χρονη κολυμβήτρια του Παναθηναϊκού, εν συνεχεία πρόσθεσε: «Η αλήθεια είναι πως έχουν κατέβει πολύ τα όρια, καθώς υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός όσο πλησιάζουν και οι Ολυμπιακοί Αγώνες, αλλά πιστεύω ότι θα καταφέρω να βρεθώ στην καλή μου μέρα ώστε να πετύχω τον στόχο μου. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω την Ευρώπη ασφαλιστική που είναι ο χορηγός μου και θα με βοηθήσει σε όλη μου την πορεία μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες».

«Κλείνοντας» η Νόρα Δράκου, επεσήμανε σχετικά με το Πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα ακολουθήσει με το που επιστρέψει από τη Νότια Κορέα: «Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ξεκινάει στις 2 Αυγούστου και η αλήθεια είναι πως θα είμαι αρκετά κουρασμένη από το Παγκόσμιο. Ωστόσο θα κάνω τα αδύνατα δυνατά καθώς θέλω να έχω και πρέπει να έχω μια καλή εμφάνιση και σε αυτή τη διοργάνωση, συγκεντρώνοντας βαθμούς για τον Παναθηναϊκό και στις σκυταλοδρομίες και στα ατομικά».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 20 Οκτωβρίου