ΜΟΛΒΑΛΗΣ: «ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ»!

Στη Νότια Κορέα έτοιμος για διακρίσεις ο καταδύτης του Παναθηναϊκού.

Μόλβαλης: «Πρώτη μου συμμετοχή σε Παγκόσμιο»!

Ξεκινάει σήμερα το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών Υγρού Στίβου, στην Γκουανκζού της Νότιας Κορέας, με τον Νίκο Μόλβαλη να εκπροσωπεί τον Παναθηναϊκό και στις καταδύσεις. Έναν μόλις χρόνο, πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, η ελίτ των καταδυτών δοκιμάζονται στη Νότια Κορέα, με τον αθλητή του «τριφυλλιού» να κάνει ντεμπούτο σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Ο Νίκος Μόλβαλης, μαζί με τον Αθανάσιο Τσιρίκο, θα αγωνιστούν στα 10μ σταθερoύ βατήρα και 10μ σταθερά συγχρονισμένων καταδύσεων, υπό τις οδηγίες του Ομοσπονδιακού προπονητή Πέτρου Φυρίγου, ο οποίος ανέφερε σχετικά: «Θεωρώ ότι αυτό το Παγκόσμιο θα είναι το καλύτερο των τελευταίων 10 χρόνων. Η Ελλάδα εκπροσωπείται στις Καταδύσεις από τον Νίκο Μόλβαλη και τον Αθανάσιο Τσιρίκο, οι οποίοι θα αγωνιστούν για πρώτη φορά σε μία τόσο μεγάλη και σημαντική διοργάνωση και εύχομαι να τα πάνε όσο καλύτερα μπορούν. Στόχος μας είναι μία αξιοπρεπής παρουσία στα δύο αγωνίσματα, που θα τους γεμίσουν με τις απαιτούμενες εμπειρίες».

Ο «πράσινος» καταδύτης υπογράμμισε: «Είναι η πρώτη μου συμμετοχή σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών, ευελπιστώ να βελτιώσω τις ατομικές μου επιδόσεις, αλλά και να πραγματοποιήσω καλές εμφανίσεις στα δύο αγωνίσματα. Η διοργάνωση έχει πολύ υψηλό επίπεδο και αποτελεί σημαντικό αγώνα, ο οποίος θα με γεμίσει με εμπειρίες, βοηθώντας το στόχο μου που είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2020».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου