ΠΟΛΟ: ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΝ ΝΗΡΕΑ ΚΑΙ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στα «μεγάλα σαλόνια» του ελληνικού πόλο καθώς επικράτησε 9-8 του Νηρέα στον Γέρακα κάνοντας το 2-0 στη σειρά των αγώνων

Πόλο: Κέρδισε τον Νηρέα και επέστρεψε εκεί που ανήκει

Αποστολή εξετελέσθη για το τμήμα πόλο του Παναθηναϊκού, το οποίο επικράτησε 9-8 του Νηρέα στον Γέρακα και έκανε το 2-0 στη σειρά επιστρέφοντας εκεί όπου ανήκει. Οι παίκτες του Μιχάλη Λαζαρίδη είχαν μόνο στόχο τη νίκη στο σημερινό ματς και το έδειξαν κάνοντας πράξη αύτο που είχαν βάλει ως προτεραιότητα από την αρχή της χρονιάς. Το να επιστρέψουν δηλαδή στη μεγάλη κατηγορία όπου και ανήκει ο σύλλογος. Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν καλύτερα το ματς και επέβαλλαν το ρυθμό τους κλείνοντας το πρώτο ημίχρονο μπροστά στο σκορ με 6-2. Στη συνέχεια όμως ο Νηρέας αντέδρασε και με επιμέρους σκορ 5-0 πέρασε μπροστά στο σκορ με 7-6 με γκολ του Παπαδόπουλου πέντε λεπτά πριν το τέλος του ματς.

Το «τριφύλλι» ωστόσο αντέδρασε και με γκολ του Πανταζόπουλου έκανε το 7-7 για να ακολουθήσουν δυο τέρματα από τον Γκαράνη για να κάνει το 7-9 ένα λεπτό πριν το τέλος του αγώνα. Ο Νηρέας μείωσε ξανά στα 49'' με «δράστη» τον Δανούρδη αλλά ο Παναθηναϊκός κράτησε τη νίκη και πέτυχε το στόχο του.

 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου