ΠΟΛΟ: ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ

Το πρώτο βήμα, από τα δύο που χρειάζονται για να εξασφαλίσει την επιστροφή του στη μεγάλη κατηγορία (Α1) των Ανδρών στην υδατοσφαίριση, έκανε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος νίκησε τον Νηρέα Γέρακα εντός έδρας και πλέον χρειάζεται μια ακόμα νίκη για να πετύχει το στόχο του.

Πόλο: Τελειώνει και επιστρέφει

Πλέον οι «πράσινοι» σήμερα (9μ.μ.) δοκιμάζονται στο Γέρακα και θέλουν να πάρουν τη νίκη που θα τους δώσει την ευκαιρία να κάνουν αυτό που θέλουν από την αρχή της χρονιάς. Μάλιστα ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Μιχάλης Λαζαρίδης μίλησε στην «ΠΡΑΣΙΝΗ» για το σημερινό ματς και το τι θα πρέπει να κάνει η ομάδα του προκειμένου να μπορέσει να πάρει τη νίκη.

«Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι και σοβαροί. Ο Νηρέας είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα και το έδειξε και χθες (σ.σ. προχθές). Αν είμαστε όπως πρέπει τότε πιστεύω ότι θα πάρουμε τη νίκη» είπε ο Λαζαρίδης για να προσθέσει: «Ήθελα να στηριχθώ σε έναν κορμό, που τους ήξερα.

Οι παίκτες μου με έχουν βγάλει ασπροπρόσωπο. Υπήρχε χημεία και η ομάδα έχει κάνει μια πορεία που είναι εξαιρετική. Η ομάδα είναι μια οικογένεια. Και τώρα που φτάσαμε στην πηγή θέλουμε να πιούμε νερό».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου