ΠΑΟΥΡΗΣ: «ΘΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ»

Ο Πάνος Παούρης μίλησε λίγες ημέρες μετά τους συναρπαστικούς τελικούς ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό, που βρήκε πρωταθλήτρια την «Ένωση» στη διαδικασία των πέναλτι του τελευταίου αγώνα στο κλειστό του Καματερού. 

Παούρης: «Θα πρωταγωνιστήσει και τη νέα χρονιά ο Παναθηναϊκός»

Ο Πάνος Παούρης μίλησε στο futsalhellas.com για τους τραυματισμούς που επηρέασαν την ομάδα του, στάθηκε στη δουλειά που έχει γίνει από τον Απόστολο Μπελτσίδη.

Επίσης είπε πως ήταν η πιο συναρπαστική σειρά τελικών στην ιστορία του ελληνικού futsal καθώς εξέφρασε την πίστη του ότι η ομάδα του θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί, ενώ αναφέρθηκε και στην δική του φετινή παρουσία στο τριφύλλι.

«Σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να θεωρούμε τη τεράστια προσπάθεια που κάναμε όλη τη σεζόν σε ένα νέο μοντέλο πως είναι αποτυχημένη. Παρ’ όλα αυτά, επειδή κρινόμαστε από το αποτέλεσμα, μας αφήνει μια μεγάλη πικρία, αλλά τεράστια αισιοδοξία για το μέλλον πως καταφέραμε να διεκδικήσουμε και τους δυο τίτλους στα ίσια και όλα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες»

Προσθέσε: «Όπως φάνηκε, ήταν τεράστιες οι απουσίες των αρχηγών μας (Γκαϊφύλλιας Ντάρλας, Γκρίτζαλης), όμως η ομάδα έδειξε πως έχει χαρακτήρα, συσπειρώθηκε και παίζοντας πολλά λεπτά λίγα άτομα, κάτι που πιστέψτε με είναι εξουθενωτικό στο Futsal, φάνηκε πως λειτούργησε καθ’ όλη τη διάρκεια των παιχνιδιών. Παιχνίδι με παιχνίδι προσπαθήσαμε να βελτιωνόμαστε, αλλά κάθε φορά ήταν μοιραίο να μην έχουμε κάποιον βασικό παίκτη μαζί μας, κάτι που μας πείσμωνε, αλλά μας κούραζε ταυτοχρόνως. Το πρωτάθλημα κρίθηκε στη κόψη του ξυραφιού. Στη ψυχοφθόρα διαδικασία, όπως καταλαβαίνεις, η τύχη δεν μπορεί να είναι πάντα με το μέρος σου».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
PHOTO GALLERY
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου