ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο:«ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΛΟΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟ»

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού συνεχάρη τον Κώστα Μπακογιάννη για την εκλογή του στο Δήμο Αθηναίων και τόνισε πως αναμένει η νέα δημοτική αρχή να δείξει τον απαιτούμενο σεβασμό στον σύλλογο.

 
Παναθηναϊκός Α.Ο:«Συγχαρητήρια στο Κώστα Μπακογιάννη περιμένουμε τον ανάλογο σεβασμό»

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος θέλει να συγχαρεί το νέο Δήμαρχο Αθηνών, κ. Κώστα Μπακογιάννη και να του ευχηθεί καλή επιτυχία στο έργο του.   Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος, ο μεγαλύτερος Σύλλογος της Ελλάδας και ο μεγαλύτερος πρεσβευτής της πόλης των Αθηνών περιμένει από την νέα Δημοτική αρχή τον σεβασμό που του αρμόζει και δεν επέδειξαν τα δημοτικά συμβούλια των τελευταίων ετών και θεωρεί δεδομένο ότι μέσα από αγαστή συνεργασία θα προκύψουν οφέλη για τη νέα γενιά των Αθηναίων και τον αθλητισμό της πόλης.

Τα 111 χρόνια ιστορίας του Συλλόγου αποτελούν παρακαταθήκη στην πολιτιστική και αθλητική κληρονομιά της Αθήνας και τα εκατομμύρια φίλων του συλλόγου μαζί με την Διοίκηση του Π.Α.Ο συνθέτουν τους θεματοφύλακες για το παρόν και το μέλλον τόσο της Πόλης όσο και του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου