ΜΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ, ΓΕΜΑΤΗ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ, ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

H εκδοτική Belle Epogue έκανε κάλεσμα για την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί αύριο στο Μέγαρο Μουσικής

Μία παναθηναϊκή βραδιά, γεμάτη εκπλήξεις, στο Μέγαρο Μουσικής

Με μεγάλη μας χαρά σας προσκαλούμε στην παρουσίαση της Εκδοτικής Belle Époque και των βιβλίων του Παναθηναϊκού «Λεωφόρος Αλεξάνδρας 160», «Πράσινη Επανάσταση», «Η γέννηση μίας ιδέας», «Τα βλέπω όλα πράσινα». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί... στην καρδιά της Αθήνας, στο Μέγαρο Μουσικής, στον Πολυχώρο του Συλλόγου «Οι Φίλοι της Μουσικής», στις 27 Μαΐου 2019. Ώρα έναρξης: 19:08.

Ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι ο Αλέξανδρος Κιτροέφ, καθηγητής ιστορίας στο Haverford College, ο καλαθοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Νίκος Παππάς, οι ερευνητές Ανδρέας Οικονόμου, Αριστοτέλης Μπενόγλου και Άγγελος Σκλαβουνάκης και ο εικονογράφος Πέτρος Μπάλτας. Τη συζήτηση θα συντονίζουν ο φιλόλογος και επιμελητής βιβλίων Γιάννης Κοκοβιάδης και η ολυμπιονίκης ρυθμικής γυμναστικής και προπονήτρια Κλέλια Πανταζή.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα τιμηθούν:

• Ο Harry Game Jr., γιος του αείμνηστου πολυνίκη προπονητή του Παναθηναϊκού Harry Game. Ο κύριος Game θα ταξιδέψει στην Ελλάδα από τις Η.Π.Α. όπου διαμένει, για να μας τιμήσει με την παρουσία του.

• Ο κορυφαίος μουσικοσυνθέτης Γιώργος Χατζηνάσιος, για την ανυπέρβλητη προσφορά του στην ελληνική μουσική.

• Ο Μιχάλης Γεωργαντής, παλαίμαχος πρωταθλητής του Παναθηναϊκού στο βόλλεϋ και «ισόβιο» στέλεχος της Κ.Α.Ε. και του Α.Ο.

• Το τμήμα ΑμΕΑ του Παναθηναϊκού.

Τρεις (από τις πολλές) εκπλήξεις της εκδήλωσης είναι οι ακόλουθες:

• Θα προβληθούν ανέκδοτες συνεντεύξεις θρυλικών μορφών του Παναθηναϊκού, που δεν είναι πια εν ζωή.

• Θα παρουσιαστεί, για πρώτη φορά, ή μουσική του «άγνωστου» ύμνου του Παναθηναϊκού, που συνέθεσε το 1932 ο Μίμης Κατριβάνος.

• Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να θαυμάσει, τοποθετημένα σε μουσειακού τύπου τραπέζια και προθήκες, ορισμένα εξαιρετικά σπάνια αντικείμενα και ντοκουμέντα (εμφανίσεις, έγγραφα, μετάλλια, φωτογραφίες) που αφορούν τον προπολεμικό Παναθηναϊκό (1908-1940).

Για την παρουσία σας είναι απαραίτητη η επίδειξη ονομαστικής πρόσκλησης. Για εξασφάλιση πρόσκλησης επικοινωνήστε με τις εκδόσεις στο info@b-e.gr ή τηλεφωνικώς στο 2106132737. Λόγω μεγάλης ζήτησης, θα τηρηθεί αυστηρά χρονολογική σειρά προτεραιότητας, σε περίπτωση εξάντλησης των προσκλήσεων.

* Σε περίπτωση που οριστεί αγώνας του τμήματος μπάσκετ την ίδια ημέρα με την εκδήλωση, ενδέχεται να αλλάξει η ώρα έναρξης της παρουσίασης, και θα ενημερώσουμε σχετικά με ξεχωριστό δελτίο Τύπου.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 19 Νοεμβρίου