ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ !

 Σπουδαία  εμφάνιση πραγματοποίησε ο τοξοβόλος του Παναθηναϊκού  Παντελής Αναστασιάδης στα πλαίσια της 1ης φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων. Για την κατηγορία compound junior men, ο «πράσινος»  τοξότης κατέλαβε την 4η θέση ενώ έφτασε ένα μόλις πόντο μακριά από το μετάλλιο.

Τέταρτος στην Ευρώπη ο Αναστασιάδης !

Ο Αναστασιάδης ξεκίνησε από την 4η θέση στο γύρο κατάταξης έχοντας σκορ 690και περνώντας bye τον 1ο γύρο, απέκλεισε στη συνέχεια τον Σλοβάκο Kubicek με 143-137 φτάνοντας στα ημιτελικά. Εκεί, σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, ο μετέπειτα χρυσός νικητής Andrea Vallaro (Ελβετία) κατάφερε στο shoot-off να επικρατήσει και ενώ ο αγώνας είχε καταλήξει ισόπαλος 142-142.

Στον μικρό τελικό, ο Αναστασιάδης δεν τα κατάφερε απέναντι στον Ρώσσο Sergei Shenkhorov (140-141),  όμως η τέταρτη θέση που κατέλαβε τελικά αποτελεί τεράστια επιτυχία για την ελληνική τοξοβολία.

Σε ότι αφορά τον αγώνα τοξοβολίας που έγινε χτες στο ΟΑΚΑ , ο Παναγιώτης Θέμελης κατέκτησε την πρώτη θέση στο ολυμπιακό τόξο νέων ανδρών.

Στο σύνθετο τόξο compound γυναικών η Ελευθερία Βόκολου ήταν πρώτη και η Άννα Δούκα ήταν 7η ενώ στο ολυμπιακό τόξο γυναικών  compound η Έλενα Διαμαντοπούλου ήταν δεύτερη και η Ελένη Χαιριστανίδου ήταν πέμπτη.

Σε ότι αφορά το ολυμπιακό τόξο γυναικών η Ευγενία Σκαρτσιάρη ήταν 4η και η Χριστιάνα Τσιάκα 5η ενώ στο σύνθετο τόξο ανδρών ο Κώστας Σκούρογλου ήταν 10ος.

Στο σύνθετο τόξο compound ανδρών ο Γιώργος Φούντζουλας ήταν 12ος, ο Κώστας Οικονόμου 18ος και ο Νίκος Παπαδάκης 20ος. Τέλος, στο σύνθετο τόξο compound ανδρών ο Γιώργος Φούντζουλας ήταν 12ος, ο Κώστας Οικονόμου 18ος και ο Νίκος Παπαδάκης 20ος.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου