ΜΠΕΛΤΣΙΔΗΣ: «ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ»

Ο Γιάννης Μπελτσίδης μέσω της «ΠΡΑΣΙΝΗΣ» έδωσε το σύνθημα για νίκη του «πράσινου» τμήματος ποδοσφαίρου σάλας κόντρα στην ΑΕΚ

Μπελτσίδης: «Κατάθεση ψυχής για τον τίτλο»

Στα ίσια έφεραν τη σειρά των τελικών του Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου σάλας με την ΑΕΚ οι παίκτες του Παναθηναϊκού και πλέον θέλουν τη Δευτέρα να τα δώσουν όλα εκτός έδρας για να κάνουν το 2-1 και να μπορέσουν να πάρουν προβάδισμα για τον τίτλο που ήταν ο στόχος από την αρχή της χρονιάς.

Οι «πράσινοι» συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό την προετοιμασία τους και θα διεκδικήσουν το πρώτο «μπρέικ» στη σειρά των τελικών κόντρα στην ΑΕΚ τη Δευτέρα στις 8:30μ.μ. στο Καματερό. Τα λάθη που έκαναν στους προηγούμενους αγώνες έχουν περάσει από το «μικροσκόπιο» του τεχνικού επιτελείου και των παικτών και δεν είναι διατεθειμένοι να την πατήσουν ξανά και θα μπουν με το «μαχαίρι στα δόντια» προκειμένου να μπορέσουν να πάρουν τη νίκη που τόσο πολύ θέλουν.

Αυτό μάλιστα υποστήριξε με δηλώσεις του στην «ΠΡΑΣΙΝΗ» ο Γιάννης Μπελτσίδης, που έδωσε το σύνθημα προκειμένου ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος να πάρει τη νίκη που τόσο πολύ θέλει η ομάδα. «Βρισκόμαστε στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν, εκεί που κάθε παίκτης θέλει να βρίσκεται. Έχουμε δουλέψει πολύ, για να βρεθούμε στους τελικούς και θα καταθέσουμε όλες μας τις δυνάμεις, σωματικές και ψυχικές για να κατακτήσουμε τον τίτλο. Πρέπει να εμφανιστούμε συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι προκειμένου να γίνουμε πρωταθλητές» ανέφερε στις δηλώσεις του ο Μπελτσίδης.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου