ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ: «ΠΑΛΕΨΑ ΔΥΝΑΤΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟ1»!

Για την κατάκτηση της 15ης θέσης στο Παγκόσμιο Κύπελλο σπάθης που έγινε στην Τυνησία, μίλησε στην «Πράσινη» η Δέσποινα Γεωργιάδου

Γεωργιάδου: «Πάλεψα δυνατά ακόμη και με το Νο1»!

Της Δήμητρας Πολυχρονοπούλου

Τον απολογισμό για την κατάκτηση της 15ης θέσης στο Παγκόσμιο Κύπελλο σπάθης που έγινε στην Τυνησία, έκανε μέσω της «Πράσινης» η ξιφομάχος του Παναθηναϊκού Δέσποινα Γεωργιάδου.

Η «πράσινη» πρωταθλήτρια αφού κέρδισε στον ελληνικό «εμφύλιο» την Δώρα Γκουντουρά και στη συνέχεια την ιταλίδα, Μαρίνα Κρίσιο βρήκε μπροστά της στην φάση των «16» την ρωσίδα, Σοφία Βελικάγια, που είναι το Νο 1 στην παγκόσμια κατάταξη και αν και την κοίταξε στα… μάτια στο τέλος «λύγισε», αφήνοντας ωστόσο τις καλύτερες των εντυπώσεων.

Η Δέσποινα Γεωργιάδου μιλώντας στην «Π» για την πορεία της στο Παγκόσμιο Κύπελλο, εξήγησε: «Το Παγκόσμιο Κύπελλο δεν ξεκίνησε ιδανικά για μένα, έχοντας κάνει 2 ήττες στην πουλ, αλλά κοίταζα μπροστά βλέποντας τα δύσκολα παιχνίδια, που έρχονται και σκέφτηκα ότι πρέπει να τα δώσω όλα. Υπήρχε πίεση, πάθος και πολύ πείσμα και θέληση από εμένα και τον προπονητή μου και καταφέραμε να περάσουμε με επιτυχία, δύσκολα παιχνίδια φτάνοντας στην πρώτη 16αδα. Εκεί συνάντησα την Ρωσίδα, Βελικάγια και είδα ότι μπορώ να παλέψω δυνατά ακόμα και με το Νο1 της κατάταξης. Αυτό δείχνει πρόοδο, και είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό».

Καταλήγοντας η ξιφομάχος του «τριφυλλιού» τόνισε: «Θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά που κάνουμε μαζί με τον προπονητή μου Χρήστο Σαΐνη και ελπίζουμε και σε άλλα τέτοια πολύ καλά αποτελέσματα!»

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
PHOTO GALLERY
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 18 Αυγούστου