ΔΡΑΚΟΥ: «ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 3Η ΜΟΥ ΦΟΡΑ ΣΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ»

Η κολυμβήτρια του Παναθηναϊκού μίλησε στην «ΠΡΑΣΙΝΗ» τόσο για την απαιτητική αυτή διοργάνωση, όσο και για την πορεία της προετοιμασίας της ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, όπου θα κυνηγήσει το όριο για τους Ολυμπιακού Αγώνες του Τόκιο.

Δράκου: «Έτοιμη για την 3η μου φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες»

Δύο χρυσά μετάλλια κατέκτησε το σαββατοκύριακο στο «Φάρος-Έλενα Σαΐρη 2019», η Νόρα Δράκου, στα 50μ. ελεύθερο με 25.51 και στα 100μ. ελεύθερο με επίδοση 55.96.

Η διεθνής κολυμβήτρια του «τριφυλλιού» αρχικά ανέφερε:

«Το spetsathlon είναι η μεγαλύτερη διοργάνωση τριάθλου στην Ελλάδα με συμμετοχή από την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό. Είναι μια πολύ όμορφη διοργάνωση σε ένα πανέμορφο νησί. Εγώ δεν έχω δοκιμάσει τρίαθλο ποτέ! Ξέρω ότι είναι πολύ απαιτητικό χρειάζεται πολύ καλή συναρμογή σε οκά τα αθλήματα. Παράλληλα όμως είναι ένα άθλημα που μπορεί να το κάνει ο οποιοσδήποτε ερασιτεχνικά δεν έχει τεράστιες απαιτήσεις σε ερασιτεχνικό επίπεδο και είναι και παρά πολύ διασκεδαστικό!»

Από εκεί και πέρα σχετικά με το στάδιο της προετοιμασίας της η Νόρα Δράκου ανέφερε:

«Η προετοιμασία μου βρίσκεται ακριβώς εκεί που πρέπει. Είμαστε 2 μήνες πριν το Παγκόσμιο πρωτάθλημα σε έντονους ρυθμούς προπόνησης και σε καλή φυσική κατάσταση! Στόχος είναι να πιάσω το όριο για την τρίτη μου φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες, αυτή τη φορά στο Τόκιο, και να ασχοληθώ απερίσπαστη με την προετοιμασία μου τη χρόνια του 2020. Γενικά είμαι μια αθλήτρια που δεν μπορεί να βγάλει μεγάλες επιδόσεις μέσα στη χρόνια αλλά που στο τέλος κάθε χρονιάς και στα μεγάλα ραντεβού του καλοκαιριού κάνω τις καλύτερες μου επιδόσεις και προσπαθώ να βρίσκομαι στην ελίτ».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου