ΣΑΛΤΑΓΙΑΝΝΗΣ: «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ, ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ»

Ο Άρης Σαλταγιάννης έκανε τον απολογισμό του για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σταθερού στόχου 2019.

Σαλταγιάννης: «Ευχαριστώ τον σύλλογό, για τη δύναμη και το κίνητρο»

Ο σκοπευτής του Παναθηναϊκού,πόσταρε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το ακόλουθο μήνυμα:

«Όπως κάθε χρόνο μετά το πέρας των αγώνων τα συναισθήματα είναι έντονα και πόσο μάλλον την φετινή χρονιά, που σε ομαδικό επίπεδο κατακτήσαμε με τους συναθλητές μου Νίκο Κανιούρη, Κωνσταντίνο Παππού και Στέφανο Παππού 3 Πανελλήνιους τίτλους, αυξάνοντας του συνολικούς τίτλους του Παναθηναϊκού Α.Ο. σε #1571.

Σε ατομικό επίπεδο δεν μπορώ παρά να είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με την κατάκτηση 5 πανελληνίων πρωταθλημάτων, που τοποθετεί το όνομα μου δίπλα στον μεγάλο σκοπευτή του Παναθηναϊκού, Διονύση Λιβέρη (1982) και στον Χαράλαμπο Καπόλα (ΠΣΕ 2008) ισοφαρίζοντας το ρεκόρ αυτών με 5 πανελλήνιους ατομικούς τίτλους σε μια σεζόν.

Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω τον σύλλογο μου, Παναθηναϊκό και όλα τα παιδιά για την απίστευτη υποστήριξη, που μας δίνει δύναμη και κίνητρο να φέρνουμε το τριφύλλι στο βάθρο. Ακόμη θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές μου Μαρία Παπαδάκη και Θεόδωρο Κοτταρά τους οποίους θεωρώ στυλοβάτες της επιτυχίας μου και θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Θοδωρή όχι μόνο ως αθλητής αλλά και ως παναθηναϊκός διότι παράγει απίστευτο έργο για τον σύλλογο και τους αθλητές του, έχοντας δημιουργήσει μια πανίσχυρη ομάδα νέων σκοπευτών.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση του Παναθηναϊκού και τους εφόρους, Νίκο Κοκκινάκη και Δημήτρη Κατσίρη, οι οποίοι με την ψυχή τους δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να μπορούν δεκάδες αθλητές να συμμετέχουν και να φέρνουν διακρίσεις στον σύλλογο. Και όπως πάντα συνεχίζουμε δυναμικά συνεχίζουμε Παναθηναϊκά!»

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου