ΡΟΓΚΑ: «ΗΤΑΝ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΞΗ»! (PHOTO)

Ένα μήνυμα γεμάτο πάθος έστειλε η αρχηγός του Παναθηναϊκού, Πέννυ Ρόγκα, μέσω των λογαριασμό της στα social media, facebook και Instagram.

Ρόγκα: «Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη»! (photo)

Αμέσως μετά την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, κοινοποίησε το ακόλουθο μήνυμα:

«Και τώρα....;;;; Τώρα τι;;; Να μιλήσω για συναισθήματα; Να μιλήσω για ανθρώπους; Να μιλήσω για στιγμές;; Μπορεί κύπελλο να μην σηκώσαμε, μπορεί πρωτάθλημα να μην πήραμε αλλά πέτυχαμε αυτό που θέλαμε από την αρχή... Προπόνηση με την προπόνηση, μέρα με την μέρα, αγώνα με τον αγώνα, μήνα με τον μήνα, βήμα βήμα πλησιάζαμε τον στόχο μας! Αποδείξαμε στους εαυτούς μας πρώτα από όλα ότι είμαστε για μεγάλα και όμορφα πράγματα όταν είμαστε ενωμένοι σαν μια γροθιά και είμαστε ομάδα.

Ήταν μια δύσκολη χρονιά για εμένα προσωπικά... και είχε το πιο λυτρωτικό και ευτυχισμένο τέλος... Θέλω να πω σε όλες τις συμπαίκτριες μου ένα τεράστιο μπράβο και ένα ακόμα μεγαλύτερο ευχαριστώ για όλα όσα με αξίωσαν να ζήσουμε φέτος. Ως αρχηγός νιώθω υπερήφανη για καθεμία συμπαίκτρια μου ξεχωριστά και δεν θα άλλαζα αυτήν την χρονιά με τίποτα...!

Ξεπέρασα τον εαυτό μου, έμαθα πάρα πολλά από την καθεμία ξεχωριστά και θέλω να ευχηθώ σε όλες να συνεχίσουν να ζουν τόσο όμορφες στιγμές σαν την σημερινή.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης στον κόουτς μας που μας άντεξε με τα πάνω μας και κάτω μας και κατάφερε να βγάλει ότι καλύτερο είχε η καθεμία στο γήπεδο. Επίσης ευχαριστώ όλους αυτούς τους ανθρώπους που έτρεξαν για εμάς και βοήθησαν από τα παρασκήνια...

Επιστρέψαμε εκεί που ανήκουμε....

ΗΤΑΝ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΞΗ ΛΟΙΠΟΝ!!!

☘️☘️☘️???

Πάμε τριφύλλι μου!»

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
PHOTO GALLERY
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 20 Αυγούστου