ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΟΡΦΑΝΙΔΗ

Το Σάββατο 20 Απριλίου   2019 , ο Παναθηναϊκός Α.Ο. διοργάνωσε αγώνα ποδηλασίας στη μνήμη του παλαίμαχου αθλητή του, Κυριάκου Ορφανίδη.

Με επιτυχία ο αγώνας στη μνήμη του Ορφανίδη

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στη Λ. Σχινιά στην περιοχή του Μαραθώνα υπό άψογες καιρικές συνθήκες.

Με τις συμμετοχές να φτάνουν τις 285 ,σε όλες τις κατηγορίες καθώς το μεγάλο πάρκινγκ ήταν το ιδανικότερο για να εξυπηρετήσει όλους τους παρευρισκόμενους  αθλητές /τριες και συνοδούς –προπονητές-γονείς.

Οι εκκινήσεις δόθηκαν όπως ακριβώς είχαν ανακοινωθεί στο τελευταίο πρόγραμμα και οι αθλητές έδωσαν ότι καλύτερο μπορούσαν. Δυστυχώς τα ατυχήματα δεν έλειψαν, ευτυχώς όμως για όλους τους ατυχήσαντες, μόνο εκδορές.

Η εκδήλωσή μας ολοκληρώθηκε με τις απονομές των νικητών, παρουσία της συζύγου του Κυριάκου,κας Ξανθής Ορφανίδη και τον γιο του Αλέξανδρο στους οποίους ο παλαίμαχος αθλητής μας,κ.Τάσος Καραμανίδης, απένειμε τιμητική πλακέτα για την πολύτιμη προσφορά του Κυριάκου στην ποδηλασία του Παναθηναϊκού Α.Ο.

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο.θέλει να ευχαριστήσει όλους τους αθλητές/τριες,προπονητές,συνοδούς και γονείς που τίμησαν με την παρουσία τους και συμμετοχή τους την διοργάνωσή μας.

Να ευχαριστήσουμε το Β’Τμήμα Τροχαίας Βορ/κης Αττικής για την πολύτιμη συνδρομή του στην πρώτη αναστροφή. Το τμήμα ποδηλασίας ευχαριστεί  εκείνους που προσφέρθηκαν να μας βοηθήσουν εθελοντικά και είναι: Ο Πρόεδρος του Π.Σ.Κρόνου Νίκαιας,κ.Παντελής Παπάζογλου,ο οποίος μαζί με τον κ.Βασίλη Κουτελέλη,μέτρησαν πατήματα στα ποδήλατα. Ο Έφορος της Α.Ε.Κ.,κ.Χρήστος Μαυροθαλλασίτης,ο οποίος παρέμεινε για 5 ώρες στην πρώτη αναστροφή προκειμένου να μην περάσει κανένα όχημα εντός της διαδρομής. Ο Ανδρέας Αμπελάς οποίος κάλυψε με την παρουσία του ένα μεγάλο κομμάτι της διοργάνωσης.

Σε ότι αφορά τα αγωνιστικά πλασαρίσματα των αθλητών του ΠΑΟ:

1ος Παπαδομιχελάκης στην Μάστερ Α και 1ος Γενικής Μάστερ,  5ος Παπαδάκης Γρηγόριος Μάστερ Α , 1ος Γούδας Παύλος Μαστερ Β' , 5ος Τζάνης Κωνσταντίνος,  11ος Μεσσήνιος Θανάσης , 20ος Κάμπας Λάμπρος και σ αυτή την κατηγορία έτρεχε και ο Χρήστος Καφρίτσας  ο οποίος μετά από πτώση δεν κατάφερε να τερματίσει , 9ος Ζακυνθινός Παναγιώτης Μάστερ Γ΄,  12ος Χατζίνας Ευάγγελος,  4ος Ζέγκλης Νικόλαος Ελίτ Ανδρών 6ος Γκαζώνης Πέτρος,  22ος Κουρής Νικηφόρος και  23ος Ζδράλης Κωνσταντίνος

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 20 Αυγούστου