ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ: ΠΕΜΠΤΟΣ Ο ΜΟΛΒΑΛΗΣ

Πολύ καλή εμφάνιση, πραγματοποίησε ο αθλητής του Παναθηναϊκού Νίκος Μόλβαλης, στον τελικό των 10μ σταθερό βατήρα που διεξήχθη στο Κίεβο, για το ανοικτό ουκρανικό πρωτάθλημα καταδύσεων

Καταδύσεις: Πέμπτος ο Μόλβαλης

Ο Μόλβαλης ήταν 5ος με 363.80 βαθμούς κρατώντας ψηλά την «πράσινη σημαία». Την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο πήρε ο Ιταλός Αντρέας Λάρσεν με 410.35 βαθμούς, 2ος τερμάτησε ο Μπάνγκ Κρίστενσεν από τη Δανία με 399.80 βαθμούς, ενώ την πρώτη τριάδα συμπλήρωσε ο Αρμένιος Λεβ Σαρτζιάν, με 378.10 βαθμούς.

Ο Μόλβαλης συμμετείχε και στον τελικό του τραμπολίνο 3μ., όπου κατετάγη 8ος με 322,50 βαθμούς, ενώ ο Θεόφιλος Αυθίνος και ο Θάνος Τσιρίκος έμειναν εκτός τελικού, καθώς ολοκλήρωσαν τον προκριματικό στην 16η και την 24η θέση αντίστοιχα.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Πέτρος Φυρίγος, ο οποίος συνόδευσε τους αθλητές στην Ουκρανία, δήλωσε: «Οι αγώνες ήταν πολύ καλοί, με συμμετοχή από 11 χώρες. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τις προσπάθειες και των τριών αθλητών. Οι βαθμολογίες του Μόλβαλη και του Τσιρίκου θα τους δώσουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Κορέας, στις 12-21 Ιουλίου, και θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για να έχουμε πολύ καλή εικόνα».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 22 Ιουλίου