ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ: ΕΚΤΟΣ ΜΕ ΡΕΚΟΡ Ο ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ

Ο Θοδωρής Ιακωβίδης κράτησε ψηλά τη σημαία του Παναθηναϊκού στο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Γεωργίας

Άρση Βαρών: Έκτος με ρεκόρ ο Ιακωβίδης

Ειδικότερα, ο αθλητής του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου κατέλαβε την έκτη θέση στα 96 κιλά στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Γεωργίας κάνοντας συνάμα και ρεκόρ. Στο αρασέ το πανελλήνιο ρεκόρ ήταν 157κ. και ο αθλητής του Παναθηναϊκού ξεκίνησε με νέο ρεκόρ στα 158κ. Ο Γιώργος Μαρκούλας στην τρίτη προσπάθεια σήκωσε 160κ. κατέλαβε την 10η θέση στην κίνηση και σημείωσε νέο πανελλήνιο ρεκόρ, το οποίο όμως δεν «άντεξε» πολύ, αφού ο Ιακωβίδης στην τρίτη προσπάθεια σήκωσε 163κ. και πήρε την 7η θέση.

Στο ζετέ το πανελλήνιο στάνταρ ήταν 191κ. και ο Ιακωβίδης το έσπασε με την πρώτη προσπάθεια στα 192κ. Ο Μαρκούλας βελτίωσε το ρεκόρ στα 195κ., ενώ ο αθλητής του Παναθηναϊκού σήκωσε 197κ., που του έδωσαν την 10η θέση. Ο Μαρκούλας σήκωσε 200κ. έκανε νέο πανελλήνιο ρεκόρ και ήρθε 7ος. Ο έμπειρος αθλητής επιχείρησε να σηκώσει 205κ., μια επίδοση που θα του χάριζε το χάλκινο μετάλλιο, αλλά δεν τα κατάφερε.

Οι δύο πρωταθλητές σήκωσαν στο σύνολο 360κ., με τον Ιακωβίδη να είναι 6ος και τον Μαρκούλα 7ος. Η επίδοση επίσης αποτελεί πανελλήνιο ρεκόρ, αφού το προηγούμενο ήταν 341κ.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 20 Ιουλίου