ΜΕ ΔΥΟ «ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ» Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΟΕ

Δύο κολυμβητές του Παναθηναϊκού και μέλη της Εθνικής ομάδας κολύμβησης, έδωσαν το «παρών» χθες στην συνέντευξη Τύπου, που έγινε στα γραφεία της ΚΟΕ.

Με δύο «πράσινους» η συνέντευξη Τύπου της ΚΟΕ

Η Μαρίλεια Δρασίδου και ο Γιώργος Σπανουδάκης ήταν εκ των κολυμβητών της «γαλανόλευκης», που παρουσίασαν μαζί με τους Γιάννη Καρπουζλή και Νικολέτα Παυλοπούλου, τις εμφανίσεις που θα φοράει η Εθνική ομάδα κολύμβησης, σύνολο 375 άτομα, σε εθνικές και διεθνείς διοργανώσεις που θα λάβει μέρος εντός ή εκτός Ελλάδας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος της ΚΟΕ, Δημήτρης Διαθεσόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας, Δημήτρης Σαρακατσάνης, ο Αντιπρόεδρος, Γιώργος Κατσαρός, η σύμβουλος Άννα Μαρκοπούλου, οι ομοσπονδιακοί προπονητές υδατοσφαίρισης Θοδωρής Βλάχος, Γιώργος Μορφέσης, Δημήτρης Αθυμαρίτης και Δημήτρης Κραβαρίτης, οι τεχνικοί σύμβουλοι κολύμβησης Χριστόδουλος Χούμας, Νίκος Κραουνάκης και ο επικεφαλής μάρκετινγκ της Arena Παναγιώτης Ρέτζιος.

Η συνεργασία με την Κολυμβητική Ομοσπονδία αποτελεί νέο σταθμό στην ιστορία της εταιρίας και η χορηγία περιλαμβάνει όλα τα αθλήματα της ΚΟΕ, Κολύμβηση, Υδατοσφαίριση, Ανοιχτή θάλασσα, Καλλιτεχνική Κολύμβηση, Καταδύσεις και Τεχνική Κολύμβηση, για τα επόμενα 3 χρόνια.

Εκ μέρους των αθλητών εκφράστηκαν η Νικολέτα Παυλοπούλου και ο Γιώργος Σπανουδάκης, οι οποίοι ευχαρίστησαν την ΚΟΕ και την εταιρία Arena, υποστηρίζοντας ότι είναι πολύ σημαντικό το χρονικό σημείο που η κορυφαία εταιρία στον υγρό στίβο βρίσκεται στο χώρο.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 20 Ιουλίου