ΔΡΑΚΟΥ: «ΤΟ 3Ο ΤΡΟΠΑΙΟ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟ, ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ»!

Ο Παναθηναϊκός ΑΟ θα διοργανώσει στο ΟΑΚΑ κολυμβητικούς αγώνες με την επωνυμία: «3ο Τρόπαιο Κολύμβησης Παναθηναϊκού Α.Ο.»

Δράκου: «Το 3ο Τρόπαιο κολύμβησης του ΠΑΟ, ανεβάζει το επίπεδο της ελληνικής κολύμβησης»!

Το προσεχές Σαββατοκύριακο 6 και 7 Απριλίου στους αγώνες στο ΟΑΚΑ , θα συμμετάσχουν κολυμβητές και κολυμβήτριες προαγωνιστικών και αγωνιστικών κατηγοριών, από 9 ετών και μεγαλύτεροι, από διάφορα σωματεία όλης της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού. Η συμμετοχή των «πράσινων» δελφινιών» του Γιάννη Μηλιδάκη, αναμένεται να είναι πολυπληθής. Στο τουρνουά που διοργανώνει ο σύλλογος για τρίτη χρονιά, οι σειρές των αγώνων για τις αγωνιστικές κατηγορίες θα διεξαχθούν σε μορφή τελικών σειρών ΟΠΕΝ και η κατάταξη στα αποτελέσματα θα γίνεται σύμφωνα με τις επίσημες κατηγορίες της ΚΟΕ.

Η Πρωταθλήτρια του Παναθηναϊκού, Νόρα Δράκου, η οποία… μετράει δύο συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες, (2012 στο Λονδίνο και 2016 στο Ρίο), διεκδικεί την τρίτη της πρόκριση στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός του πλανήτη.

Η 27χρονη κολυμβήτρια που… διαπρέπει στις μικρές αποστάσεις τόσο στο ύπτιο όσο και  στο ελεύθερο, μίλησε στην «Πράσινη» για την πρωτοβουλία της διοίκησης της «Μάνας του Λόχου» να διοργανώσει το «3ο Τρόπαιο Κολύμβησης», λέγοντας:

«Το σαββατοκύριακο ο Παναθηναϊκός διοργανώνει για τρίτη φορά ένα πολύ επιτυχημένο event στα πρότυπα του εξωτερικού. Ένα πολύ άρτιο event που έχει γίνει θεσμός το οποίο περιμένουν οι αθλητές για να επιτύχουν καλούς χρόνους αφού επιπρόσθετα γίνεται και στο ΟΑΚΑ που είναι ένα πολύ καλό κολυμβητήριο. Σίγουρα η Ελλάδα και η κολύμβηση υστερεί σε τέτοιου είδους διοργανώσεις. Το ότι μεγάλες ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός διοργανώνουν τέτοια event σε ένα τόσο καλό κολυμβητήριο δημιουργεί μια παράδοση και ανεβάζει τα επίπεδα των διοργανώσεων κάτι που χρειάζεται η ελληνική κολύμβηση. Αφού διαθέτουμε ένα τόσο καλό κολυμβητήριο θα μπορούσαμε να εντάξουμε και άλλες διοργανώσεις με περισσότερα prize money το οποίο είναι κάτι πολύ δελεαστικό ειδικά για τους αθλητές του εξωτερικού. Έτσι ώστε και εμείς να μην αναγκαζόμαστε να πηγαίνουμε σε αγώνες έξω για να βρούμε συνθήκες».

Σχετικά με τους στόχους της στο τουρνουά, η Νόρα Δράκου, υπογράμμισε:

«Προσωπικά φέτος σαν στόχο έχω το Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Νέας Κορέας που θα γίνει τον Ιούλιο, όπου θα κυνηγήσω και την πρόκριση μου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Όλοι οι υπόλοιποι αγώνες λοιπόν είναι για εμένα αγώνες προετοιμασίας. Στο Τρόπαιο του Παναθηναϊκού θα προσπαθήσω να… ξαναπιάσω το όριο για το Παγκόσμιο. Μετά ακολουθεί ένας αγώνας στην Ολλανδία και στη συνέχεια ένα camp προετοιμασίας».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 19 Ιουλίου